Домашні котлети – найкраща страва для обіду, яку вміє готувати кожна господиня. Для того, щоб вони були соковитими та смачними, кулінари радять додавати у фарш цибулю, хліб, спеції, навіть терті овочі. Але все ж таки є один інгредієнт, який може зіпсувати котлети, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами від кулінарів, завдяки яким ви приготуєте ідеальні котлети.
Що не потрібно додавати у фарш для котлет
Саме яйця можуть зіпсувати фарш для котлет і тим більше структуру, тому що вони на 90-95% складаються з рідини. "Якщо ви додаєте яйця у фарш, він стає ще рідкішим і складнішим у роботі, буде складно сформувати. Та й жарка викличе труднощі", – стверджує кулінарЩо ж можна додавати в котлети
Можна у фарш додати лише жовток. Він надасть фаршу гарного смаку, а також додаткового кольору.
Чим замінить яйця у котлетах
Їх запросто можна замінити вівсяними пластівцями, підійдуть дрібного чи середнього розміру. Їх потрібно просто залити гарячою водою та залишають набухнути на 10 хвилин. Головна функція вівсяних пластівців у котлетах – скріпити фарш, щоб вони не розвалювалися. А ще можна додати панірувальні сухарі.
Вживаючи варену квасолю, людина не тільки отримує задоволення від їжі, а й приносить користь своєму організму. Справа в тому, що страва містить безліч вітамінів, а також такі важливі елементи, як кальцій, калій і фосфор, передають Патріоти України. Рег...
У кожної господині іноді трапляється не дуже приємна ситуація — пересолений суп чи м’ясо. Якщо кулінар перестарався із додаванням солі в страву, то це не означає, що вона безнадійно зіпсована, передають Патріоти України. Врятувати суп чи відварене м’яс...