Не робіть помилок! Коли треба солити картоплю під час смаження

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту “вареного овоча”, передають Патріоти України.

Подробиці

У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю після приготування або за 3-5 хвилин до зняття з вогню. В іншому випадку картопля пустить сік і на смак буде більш парена, ніж смажена. Так, це буде смачно, але ефекту скоринки не вдасться досягти.

Загалом для того, щоб картопля була хрумкою, після миття промокніть паперовими рушниками, щоб зайва волога не заважала під час смаження. Прянощі, свіжий часник, зелень і, звісно, сіль, додавайте вкінці і тоді ваша страва буде неймовірно ароматною, зі скоринкою і м’якою серединкою.

Джерело: ПростоВей

Не просто смачні! Ці фрукти чистять судини, омолоджують і допомагають схуднути

понеділок, 14 липень 2025, 7:30

Фрукти - основа здорового харчування. Вони багаті вітамінами, мінералами та клітковиною. Проте деякі з них мають особливо цінний вплив на організм - від зміцнення серця до омолодження шкіри, передають Патріоти України. Ягоди. Справжні «суперфуди», бага...

Названо сік, який рятує зір та шкіру - простий напій з колосальним ефектом доступний всім

понеділок, 14 липень 2025, 7:07

Любиш солодкий, "земляний" смак моркви? Спробуй її в рідкому вигляді! Морквяний сік - це концентрат вітамінів, антиоксидантів і мінералів. Завдяки видаленню твердих частинок поживні речовини краще засвоюються організмом, передають Патріоти України. Під...