Не робіть помилок! Не всі господині знають, як правильно варити куряче філе

Якщо як один з компонентів салату вказується куряче філе, то потрібно докласти всіх зусиль для того, щоб продукт вийшов м’яким і соковитим. Як відомо, із цим навіть у досвідчених господарок часом виникають проблеми. Однак шматки “гумової” курки тільки зіпсують салат, передають Патріоти України.

Як правильно варити філе, щоб воно вийшло м’яким і смачним

Варто зазначити, що для варіння зазвичай береться охолоджене куряче філе замість замороженого. Інакше курка може вийти занадто сухою. Після цього варто видалити жирові прошарки та залишки шкіри за їх наявності. Потім важливо добре його промити.

Якщо раніше філе знаходилось в холодильнику, то йому варто постояти трохи при кімнатній температурі. Розраховуємо необхідну кількість води. Рідина повинна лише злегка височіти над м’ясом. Після того, як вода закипить, вкиньте філе.

При повторному кипінні потрібно зняти піну, додати сіль, прянощі та стандартні овочі для бульйону при бажанні. Потім потрібно засікти двадцять хвилин і вимкнути вогонь. Таку саму кількість часу філе повинно залишатися на плиті в бульйоні.Після цього його сміливо можна вводити до складу салатів.

Зміцнює серце, мозок та імунітет: Ця копчена риба - справжня знахідка для літніх людей

понеділок, 25 серпень 2025, 9:45

Експерти наголошують, що ми, як нація, досі споживаємо забагато червоного м’яса і замало риби. Однак саме раціон, багатий на рибу та морепродукти, характерний для регіонів з найвищою тривалістю життя., передають Патріоти України. Риба постачає організм...

Цей секрет творить дива! Додайте половину ложки в ранкову каву - і метаболізм прискориться

понеділок, 25 серпень 2025, 8:12

Кава - улюблений ранковий напій багатьох людей. Вона заряджає енергією, покращує концентрацію та настрій, а також багата антиоксидантами. Проте її користь можна значно посилити, додавши у напій кілька спецій, передають Патріоти України. Чому варто дода...