Якщо як один з компонентів салату вказується куряче філе, то потрібно докласти всіх зусиль для того, щоб продукт вийшов м’яким і соковитим. Як відомо, із цим навіть у досвідчених господарок часом виникають проблеми. Однак шматки “гумової” курки тільки зіпсують салат, передають Патріоти України.
Варто зазначити, що для варіння зазвичай береться охолоджене куряче філе замість замороженого. Інакше курка може вийти занадто сухою. Після цього варто видалити жирові прошарки та залишки шкіри за їх наявності. Потім важливо добре його промити.
Якщо раніше філе знаходилось в холодильнику, то йому варто постояти трохи при кімнатній температурі. Розраховуємо необхідну кількість води. Рідина повинна лише злегка височіти над м’ясом. Після того, як вода закипить, вкиньте філе.
При повторному кипінні потрібно зняти піну, додати сіль, прянощі та стандартні овочі для бульйону при бажанні. Потім потрібно засікти двадцять хвилин і вимкнути вогонь. Таку саму кількість часу філе повинно залишатися на плиті в бульйоні.Після цього його сміливо можна вводити до складу салатів.
Існує декілька методів консервування та зберігання продуктів, щодо яких часто можна почути неточні визначення. Маринування здійснюється із оцтом або іншою кислотою (наприклад, лимонним соком); соління - лише з додаванням солі (без оцту й іншої кислоти)...
Хочете зробити свою ранкову каву не лише смачною, а й корисною для здоров’я? Гастроентеролог, випускник Гарварду доктор Саурабх Сеті розповів, що всього дрібка кориці може перетворити звичайну каву на справжній 2еліксир молодості", передають Патріоти У...