Приготування рибного бульйону простіше, ніж м’ясного. Він вариться набагато швидше. Але зробити його прозорим та смачним теж треба вміти. Є певні нюанси. Про них читайте далі в статті, передають Патріоти України.
Для приготування бульйону можна використовувати будь-які частини риби: хвіст, голова, тушка, хребет. Чим більше різних компонентів, тим концентрованішим буде смак. Якщо у вас є ціла риба і ви плануєте далі її використовувати, просто наріжте на порційні шматки та відваріть.
Ще одне важливе правило полягає в тому, що рибу треба заливати холодною водою. Це помилка спочатку доводити до кипіння воду, а потім закладати її в окріп.
Важливий момент щодо інтенсивності нагрівання. Зробіть вогонь повільним, а не так, щоб все активно кипіло. Не накривайте кришкою. В цьому випадку ви зможете отримати дійсно прозорий бульйон.
Кладіть спеції та зелень. Дуже добре підходить корінь петрушки. Зі спеціями зберігайте принцип помірності, щоб не перебити основний смак риби. Якщо враховувати всі нюанси, бульйон буде бездоганний.
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...