Не робіть помилок! ТОП-3 зайвих продукти у фарші для котлет, які зіпсують смак

Поговоримо ще трішки про котлети. Сьогодні важко порахувати кількість варіантів цієї страви. Їх смакові якості різняться, оскільки кулінари невтомно експериментують з додаванням складових. та способом приготування, передають Патріоти України.

Кожна господиня намагається вдосконалити всій вариант смачних котлет, додавши або прибравши певний інгредієнт.

Подробиці

Якщо прибрати з рецепту котлет деякі інгредієнти, можна змінити, покращити їх смак.

Батон і молоко

Класичний варіант – вимочити в молоці батон на додати до котлетного фаршу. Вважається що так котлети будуть соковиті та м’які. Але переважна більшість кухарів впевнилась в тому, що молоко навпаки сприяє тому, що мясо стане твердим. Тому краще обрати трохи підчерствівший батон та вимочити його у воді.

Яйця

Не варто додавати яйця до котлетного фаршу, якщо ви не хочете щоб ваші котлети вийшли жорсткими. Адже при термічній обробці білок згортається.

Часник

Можливо поціновувачі часникового аромату у стравах позитивно оцінять додавання часнику до фаршу. Але крім насиченого запаху він ніяк не посприяє поліпшенню страви. На відміну від цибулі, часник не надасть фаршу соковитості.

Джерело: ПростоВей

Дві каші української кухні увійшли до рейтингу 50-ти найсмачніших у світі

субота, 9 серпень 2025, 18:25

Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...

Літній суперфуд, який знижує ризик раку, інсульту та деменції - просто їжте це щодня

субота, 9 серпень 2025, 12:10

Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...