Добре підібрані спеції допомагають розкрити смак страв, зробити їх яскравішими та цікавішими, передають Патріоти України.
Але щоб це спрацювало, важливо правильно зберігати перець, корицю і гвоздику.
Помилки під час зберігання призведуть до того, що улюблені спеції втратять свій насичений смак та особливий аромат.
Насамперед варто передбачити упаковки, які закриватимуться. Не варто тримати спеції у відкритих пакетах.
Також треба підібрати правильне місце на кухні для цих продуктів.
Важливо, щоб поряд не було опалювальних приладів, також на баночки чи пакетики не повинні потрапляти прямі сонячні промені. Сіль і цукор світла не бояться, але інші спеції і прянощі краще тримати в закритій шафці.
Крім цього, треба пам’ятати, що вогкість та підвищена вологість – головний ворог спецій. Інакше ці продукти будуть швидко злипатись і покриватися пліснявою.
Зверніть увагу, що саме з цієї причини брати приправи та прянощі можна лише сухою чистою ложкою.
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...