Добре підібрані спеції допомагають розкрити смак страв, зробити їх яскравішими та цікавішими, передають Патріоти України.
Але щоб це спрацювало, важливо правильно зберігати перець, корицю і гвоздику.
Помилки під час зберігання призведуть до того, що улюблені спеції втратять свій насичений смак та особливий аромат.
Насамперед варто передбачити упаковки, які закриватимуться. Не варто тримати спеції у відкритих пакетах.
Також треба підібрати правильне місце на кухні для цих продуктів.
Важливо, щоб поряд не було опалювальних приладів, також на баночки чи пакетики не повинні потрапляти прямі сонячні промені. Сіль і цукор світла не бояться, але інші спеції і прянощі краще тримати в закритій шафці.
Крім цього, треба пам’ятати, що вогкість та підвищена вологість – головний ворог спецій. Інакше ці продукти будуть швидко злипатись і покриватися пліснявою.
Зверніть увагу, що саме з цієї причини брати приправи та прянощі можна лише сухою чистою ложкою.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...