Добре підібрані спеції допомагають розкрити смак страв, зробити їх яскравішими та цікавішими, передають Патріоти України.
Але щоб це спрацювало, важливо правильно зберігати перець, корицю і гвоздику.
Помилки під час зберігання призведуть до того, що улюблені спеції втратять свій насичений смак та особливий аромат.
Насамперед варто передбачити упаковки, які закриватимуться. Не варто тримати спеції у відкритих пакетах.
Також треба підібрати правильне місце на кухні для цих продуктів.
Важливо, щоб поряд не було опалювальних приладів, також на баночки чи пакетики не повинні потрапляти прямі сонячні промені. Сіль і цукор світла не бояться, але інші спеції і прянощі краще тримати в закритій шафці.
Крім цього, треба пам’ятати, що вогкість та підвищена вологість – головний ворог спецій. Інакше ці продукти будуть швидко злипатись і покриватися пліснявою.
Зверніть увагу, що саме з цієї причини брати приправи та прянощі можна лише сухою чистою ложкою.
Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...
Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...