Млинці можуть “не вийти” з різних причин, і навіть тому, що у кулінара нікчемний настрій. Але це ближче до метафізики. Розкажемо, чому млинці рвуться та пригорають, передають Патріоти України.
Хочете спекти тонкі млинці на молоці – забудьте про соду. Її використовують у тому випадку, якщо тісто замішують на кефірі, щоб млинці вийшли пишнішими.
Чим вище відсоток жирності, тим більше шансів, що млинці прилипнуть до сковороди. Найкраще використовувати молоко не вище 2,5% жирності або молочну сироватку.
Якщо почати пекти млинці відразу після замішування тіста, то вони не будуть вас “радувати”. Зачекайте хвилин 15-20 перед смаженням і тоді кожен млинець буде тримати форму.
Це завжди і у всьому на шкоду. Млинці підгоряють, сирники розповзаються, та й організм страждає. В ідеалі на 200 мл тіста беруть трохи більше 1,5 ст. л. цукру.
На вершковому маслі млинці не смажать – з вершковим маслом млинці смачніше їсти. А смажать на мінімальній кількості рослинної олії або навіть на протертій шматочком картоплі сковороді.
Спочатку збивають яйця, їх змішують із молоком і лише потім додають борошно. Якщо млинці рвуться, значить муки мало.
Багато яєць – це значить смачно. Такі млинці виходять дуже щільними та важкими. Максимальна кількість – це 1-2 яйця.
Усі інгредієнти потрібно попередньо дістати з холодильника та дати “дійти” до кімнатної температури. Це стосується молока, води та яєць.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...