Не робіть так! Часта помилка всіх господинь при приготуванні картопляного пюре

Картопляне пюре – це універсальний гарнір, який всі ми полюбляємо, передають Патріоти України.

Страва відмінно поєднується з різними м’ясними та овочевими добавками.

Але при цьому не кожна господиня може похвалитися тим, що вміє готувати справді ніжне та смачне пюре.

Подробиці

Багато хто в процесі припускається помилки, яка псує страву.

Проблема тут не в додаванні додаткових компонентів, а в приладах.

Справа в тому, що сучасні кухонні девайси витісняють традиційні. Все частіше для приготування картопляного пюре використовується блендер чи міксер.

Але через це легко втрачається смак страви, лише текстура залишається приємною.

Кулінари рекомендують використовувати звичайні ручні прилади, які допомагають зробити пюре.

Це може бути спеціальний прес або дерев’яна товкачка.

Завдяки ним можна бути впевненим у тому, що яскравий смак ніяк не постраждає, та домочадців чекатиме справді смачний обід.

Все просто! Як посмажити мойву, щоб не було неприємного запаху

неділя, 24 серпень 2025, 8:12

Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...

Бережіться! Вчені шокували заявою, як сіль впливає на мозок

неділя, 24 серпень 2025, 8:08

Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...