Не робіть так! Часта помилка всіх господинь при приготуванні картопляного пюре

Картопляне пюре – це універсальний гарнір, який всі ми полюбляємо, передають Патріоти України.

Страва відмінно поєднується з різними м’ясними та овочевими добавками.

Але при цьому не кожна господиня може похвалитися тим, що вміє готувати справді ніжне та смачне пюре.

Подробиці

Багато хто в процесі припускається помилки, яка псує страву.

Проблема тут не в додаванні додаткових компонентів, а в приладах.

Справа в тому, що сучасні кухонні девайси витісняють традиційні. Все частіше для приготування картопляного пюре використовується блендер чи міксер.

Але через це легко втрачається смак страви, лише текстура залишається приємною.

Кулінари рекомендують використовувати звичайні ручні прилади, які допомагають зробити пюре.

Це може бути спеціальний прес або дерев’яна товкачка.

Завдяки ним можна бути впевненим у тому, що яскравий смак ніяк не постраждає, та домочадців чекатиме справді смачний обід.

Коли насправді солити воду для пасти - кулінари розкрили секрет

п’ятниця, 26 грудень 2025, 11:11

Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...

Ви могли це не знати! Ніколи не загортайте залишки їжі у фольгу - ось чому це небезпечно

п’ятниця, 26 грудень 2025, 10:58

Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...