
Картопляне пюре – це універсальний гарнір, який всі ми полюбляємо, передають Патріоти України.
Страва відмінно поєднується з різними м’ясними та овочевими добавками.
Але при цьому не кожна господиня може похвалитися тим, що вміє готувати справді ніжне та смачне пюре.
Багато хто в процесі припускається помилки, яка псує страву.
Проблема тут не в додаванні додаткових компонентів, а в приладах.
Справа в тому, що сучасні кухонні девайси витісняють традиційні. Все частіше для приготування картопляного пюре використовується блендер чи міксер.
Але через це легко втрачається смак страви, лише текстура залишається приємною.
Кулінари рекомендують використовувати звичайні ручні прилади, які допомагають зробити пюре.
Це може бути спеціальний прес або дерев’яна товкачка.
Завдяки ним можна бути впевненим у тому, що яскравий смак ніяк не постраждає, та домочадців чекатиме справді смачний обід.
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...