
Картопляне пюре – це універсальний гарнір, який всі ми полюбляємо, передають Патріоти України.
Страва відмінно поєднується з різними м’ясними та овочевими добавками.
Але при цьому не кожна господиня може похвалитися тим, що вміє готувати справді ніжне та смачне пюре.
Багато хто в процесі припускається помилки, яка псує страву.
Проблема тут не в додаванні додаткових компонентів, а в приладах.
Справа в тому, що сучасні кухонні девайси витісняють традиційні. Все частіше для приготування картопляного пюре використовується блендер чи міксер.
Але через це легко втрачається смак страви, лише текстура залишається приємною.
Кулінари рекомендують використовувати звичайні ручні прилади, які допомагають зробити пюре.
Це може бути спеціальний прес або дерев’яна товкачка.
Завдяки ним можна бути впевненим у тому, що яскравий смак ніяк не постраждає, та домочадців чекатиме справді смачний обід.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....