
Не у всіх господарок виходить приготувати смачні млинці з першого разу. Лише методом проб та помилок можна знайти “свій” рецепт з ідеальним співвідношенням продуктів, передають Патріоти України
Під час кулінарних експериментів багато хто пробує різні способи покращення якості готової страви.
Однак часом компоненти, що додаються, не кращим чином відбиваються на якості млинців.
З якими інгредієнтами варто бути обережнішими:
Багато хто додає її у тому випадку, якщо прагне приготувати тонкі мереживні млинці. Однак варто розуміти, що сода, додана у чистому вигляді, без кислих продуктів не дасть бажаного ефекту.
А ось погіршити структуру їй під силу.
При такому підході млинці стають жорсткими та не дуже смачними.
2. Цукор.
Це досить популярний компонент, який можна додавати до тіста у невеликій кількості. Завдяки цукру млинці набувають приємного відтінку кольору.
Якщо ж додати трохи більше належної кількості, то млинці будуть прилипати до сковорідки під час смаження. Млинці через це ще й рвуться.
3. Курячі яйця.
Не варто думати про те, що велика кількість яєць зробить млинці смачнішими. Навпаки, надлишок цього компонента призводить до непотрібної жорсткості.
Їсти такі млинці ніхто не захоче.
Тому на половину літра молока не варто додавати більше одного курячого яйця.
Врожай гречки в Україні в 2025 році на 15% нижчий, ніж роком раніше, що не є проблемою для внутрішнього ринку, проте призведе до росту цін через ажіотажний попит, спровокований ЗМІ, заявив директор спілки "Борошномели України" Родіон Рибчинський, перед...
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...