Не робіть так! Через які три інгредієнти млинці виходять жорсткими і несмачними

Не у всіх господарок виходить приготувати смачні млинці з першого разу. Лише методом проб та помилок можна знайти “свій” рецепт з ідеальним співвідношенням продуктів, передають Патріоти України

Під час кулінарних експериментів багато хто пробує різні способи покращення якості готової страви.

Однак часом компоненти, що додаються, не кращим чином відбиваються на якості млинців.

Подробиці

З якими інгредієнтами варто бути обережнішими:

  1. Сода.

Багато хто додає її у тому випадку, якщо прагне приготувати тонкі мереживні млинці. Однак варто розуміти, що сода, додана у чистому вигляді, без кислих продуктів не дасть бажаного ефекту.

А ось погіршити структуру їй під силу.

При такому підході млинці стають жорсткими та не дуже смачними.

2. Цукор.

Це досить популярний компонент, який можна додавати до тіста у невеликій кількості. Завдяки цукру млинці набувають приємного відтінку кольору.

Якщо ж додати трохи більше належної кількості, то млинці будуть прилипати до сковорідки під час смаження. Млинці через це ще й рвуться.

3. Курячі яйця.

Не варто думати про те, що велика кількість яєць зробить млинці смачнішими. Навпаки, надлишок цього компонента призводить до непотрібної жорсткості.

Їсти такі млинці ніхто не захоче.

Тому на половину літра молока не варто додавати більше одного курячого яйця.

А ви це знали? Коли потрібно солити фарш, щоб котлети не розвалювалися

п’ятниця, 27 вересень 2024, 12:00

Щоб котлети вийшли соковитими та не розвалювалися під час смаження, солити потрібно не готову страву, а фарш, передають Патріоти України. Солять котлети дрібною сіллю, в жодному разі не великою і не йодованою. Сіль великого помелу важить більше, ніж др...

А ви це знали? Чому в ресторанах варені яйця вимикають відразу, як закиплять

п’ятниця, 27 вересень 2024, 11:12

Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України. Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго...