Отримати пишні та соковиті котлети на обід – легко! Але важливо при цьому не допустити банальних помилок, які негативно впливають на структуру та смак страви, передають Патріоти України.
Якщо не додавати вологий хлібний м’якуш у фарш, то про легкість можна забути.
Крім того, цей компонент вбирає сік з м’яса, що дозволяє зробити частування соковитим.
Але тут головне не переборщити, щоб не вийшов безсмачний обід чи вечеря. На 1 кг фаршу буде достатньо 250-300 г хліба.
Яйця можуть завдати шкоди котлетній “пишності і легкості”. При смаженні білок скручується, блюдо виходить жорстким і сухим.
Якщо фарш добре вимішати, цей компонент буде лише зайвим.
Кулінари часто додають шматочок сала під час приготування котлет. Роблять вони це не дарма.
Воно дає соковитість, легкість та більш насичений смак.
Також такий спосіб допомагає заощадити на маслі для смаження.
Котлети треба панірувати.
Завдяки цьому блюдо не стикається повністю з дном, а отже, не пригоряє і добре прожарюється. У результаті виходить апетитна скоринка, а м’ясо всередині залишається соковитим.
Не кожна господиня вміє готувати смачні домашні пельмені, оскільки ця страва тільки здається простою в приготуванні. Насправді існує маса правил та нюансів, які помітно ускладнюють завдання кулінарів, передають Патріоти України. Курячі яйця. Багато гос...
Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...