Отримати пишні та соковиті котлети на обід – легко! Але важливо при цьому не допустити банальних помилок, які негативно впливають на структуру та смак страви, передають Патріоти України.
Якщо не додавати вологий хлібний м’якуш у фарш, то про легкість можна забути.
Крім того, цей компонент вбирає сік з м’яса, що дозволяє зробити частування соковитим.
Але тут головне не переборщити, щоб не вийшов безсмачний обід чи вечеря. На 1 кг фаршу буде достатньо 250-300 г хліба.
Яйця можуть завдати шкоди котлетній “пишності і легкості”. При смаженні білок скручується, блюдо виходить жорстким і сухим.
Якщо фарш добре вимішати, цей компонент буде лише зайвим.
Кулінари часто додають шматочок сала під час приготування котлет. Роблять вони це не дарма.
Воно дає соковитість, легкість та більш насичений смак.
Також такий спосіб допомагає заощадити на маслі для смаження.
Котлети треба панірувати.
Завдяки цьому блюдо не стикається повністю з дном, а отже, не пригоряє і добре прожарюється. У результаті виходить апетитна скоринка, а м’ясо всередині залишається соковитим.
Перед готуванням круп, зазвичай їх попередньо варто промити. Але не всі господині знають та дотримуються цього правила. А про промивання гарячою водою – зовсім невідомо, передають Патріоти України. Та все ж таки етап попередньої обробки шляхом промиван...
У раціоні кожної людини мають бути каші. Вони смачні, ситні та корисні, передають Патріоти України. Якщо почати день з такої страви, то можна надовго запастися енергією і не відчувати голоду. Готуються каші зазвичай досить легко, але це не означає, що...