
Прикро, коли смачне та улюблене пюре набуває неприємного сірого кольору. Виглядає вкрай неприємно. Насправді воно повинно бути білого чи жовтуватого кольору. Є одна помилка, яка може стати причиною, чому пюре змінює колір, передають Патріоти України.
Обов’язковим компонентом пюре є молоко. Саме воно надає приємний смак та робить консистенцію ніжною. Але й до нього є певні вимоги. Молоко потрібно додавати теплим.
Якщо додати до пюре холодне молоко, воно стане сірим. Або заздалегідь дістаньте молоко з холодильника, або нагрійте його. Проте доводити до кипіння не треба.
Цей кулінарний секрет допоможе зберегти колір пюре. Воно буде апетитним та смачним. Головне — пам’ятати, що молоко потрібно додавати виключно теплим.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...