Прикро, коли смачне та улюблене пюре набуває неприємного сірого кольору. Виглядає вкрай неприємно. Насправді воно повинно бути білого чи жовтуватого кольору. Є одна помилка, яка може стати причиною, чому пюре змінює колір, передають Патріоти України.
Обов’язковим компонентом пюре є молоко. Саме воно надає приємний смак та робить консистенцію ніжною. Але й до нього є певні вимоги. Молоко потрібно додавати теплим.
Якщо додати до пюре холодне молоко, воно стане сірим. Або заздалегідь дістаньте молоко з холодильника, або нагрійте його. Проте доводити до кипіння не треба.
Цей кулінарний секрет допоможе зберегти колір пюре. Воно буде апетитним та смачним. Головне — пам’ятати, що молоко потрібно додавати виключно теплим.
Часто радять для м’якості замочувати печінку в молоці. Насправді така порада ніяк не вплине на м’якість й ніжність печінки, а тільки прибере неприємну гіркоту, передають Патріоти України. Для того, щоб печінка вийшла ніжною, м’якою й танула у роті, пот...
Пюре, приготоване з дотриманням усіх наведених нижче рекомендацій, здатне дати фору ресторанній страві, передають Патріоти України. 1. Перше, на що варто звернути увагу, яку картоплю ви використовуватимете. Для пюре підійде картопля, яка гарно розварює...