Пельмені – це проста страва, яка чудово рятує, якщо треба швидко приготувати обід або вечерю. Зварити чи посмажити напівфабрикат може навіть школяр. Але деякі господині воліють готувати пельмені самостійно, щоб тішити домочадців більш натуральною та смачною їжею. Але при цьому далеко не кожна домогосподарка здатна правильно приготувати частування. Багато хто припускається помилок, передають Патріоти України.
Якщо пельмені розклеюються при варінні, це означає, що була припущена помилка з пропорціями всіх компонентів.
При приготуванні тіста на 3 склянки борошна слід брати одне яйце, 2/3 склянки води, половину чайної ложки солі.
Вода для тіста має бути крижаною. І тут вийде саме еластична маса.
Після замішування треба поставити тісто в холодильник на годину. Попередньо його слід обернути харчовою плівкою. Завдяки такій маніпуляції пельмені краще ліпитимуться.
Не варто переборщувати з начинкою, інакше оболонка може розірватися під час приготування.
Перед варінням продукт слід заморозити. У цьому випадку вийде апетитна страва, яка точно не розвалюватиметься.
При варінні пельмені слід кидати у гарячу воду. Як тільки вони будуть готові, всю рідину треба злити.
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...