Пельмені – це проста страва, яка чудово рятує, якщо треба швидко приготувати обід або вечерю. Зварити чи посмажити напівфабрикат може навіть школяр. Але деякі господині воліють готувати пельмені самостійно, щоб тішити домочадців більш натуральною та смачною їжею. Але при цьому далеко не кожна домогосподарка здатна правильно приготувати частування. Багато хто припускається помилок, передають Патріоти України.
Якщо пельмені розклеюються при варінні, це означає, що була припущена помилка з пропорціями всіх компонентів.
При приготуванні тіста на 3 склянки борошна слід брати одне яйце, 2/3 склянки води, половину чайної ложки солі.
Вода для тіста має бути крижаною. І тут вийде саме еластична маса.
Після замішування треба поставити тісто в холодильник на годину. Попередньо його слід обернути харчовою плівкою. Завдяки такій маніпуляції пельмені краще ліпитимуться.
Не варто переборщувати з начинкою, інакше оболонка може розірватися під час приготування.
Перед варінням продукт слід заморозити. У цьому випадку вийде апетитна страва, яка точно не розвалюватиметься.
При варінні пельмені слід кидати у гарячу воду. Як тільки вони будуть готові, всю рідину треба злити.
Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капус...
Якщо ви любите ароматні, рум’яні та смачні котлетки, спробуйте застосувати в процесі їх приготування ці правила – така м’ясна страва стане ще соковитішою та апетитнішою, передають Патріоти України. У процесі приготування котлет відмовтеся від використа...