
Якщо в процесі приготування сирники липнуть до сковорідки, то блюдо може і не вийти. Корочка так і залишиться на сковоріді, а до столу доведеться подавати майже сирий сир. Іноді з такою проблемою може зіткнутися будь-яка господиня. Які недоліки в процесі приготування до цього призводять, передають Патріоти України.
Досвідчений кулінар чудово пам’ятає, що для страви варто вибирати максимально якісний продукт. Якщо він з якоїсь причини виявився надто мокрим, то готувати сирники не варто. Надлишок рідини може спровокувати процес прилипання блюда до сковорідки. У такому разі не допоможе навіть панірування.
Деякі господині не хочуть “обтяжувати” дієтичні сирники пшеничним борошном та іншою паніровкою, щоб страва залишалася корисною. Результат очевидний – без панірування навіть ідеальні сирники липнуть до сковороди. Невелика кількість борошна страву не зіпсує, а ось її відсутність негативно вплине на якість сирників.
Сирники не можна смажити на холодній сковорідці, інакше вони точно прилипнуть і розваляться, тому обов’язково прогрівайте начиння. Варто пам’ятати про те, що прогрівання відбувається разом з маслом, інакше вони відрізнятимуться по температурному режиму.
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...