Не робіть так! Які помилки призводять до того, що котлети розвалюються на сковороді

Котлети вважаються популярною стравою, яка підходить до будь-якого гарніру, але іноді кулінари-початківці стикаються з проблемою, передають Патріоти України.

Подробиці

При приготуванні котлети розвалюються в сковороді і перетворюються на однорідну масу. Деякі кухарі радять додавати в котлети яйце, але не всі згодні з таким варіантом. Вважається, що через це вони стають «гумовими».

Секрет полягає в іншому. Виявляється, перед приготуванням котлет фарш потрібно охолоджувати. Крім того, довго, приблизно 20 хвилин, вимішувати. Процедуру проводять доти, доки з’являться білі тонкі волоконця.

Після вимішування ставлять у холодильник на 20 хвилин, але не накривають кришкою. І лише після всіх цих маніпуляцій ліплять котлети.

Таким чином, секрет котлет, що не розвалюються, полягає в вимішуванні фаршу і охолодженні. Тільки після цього котлети відправляють на сковороду.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...