Не робіть так! Якої помилки припустилася господиня, якщо гірчить печінка

Печінка за своїм корисним складом багато в чому перевершує багато продуктів харчування, тому кілька разів на тиждень її варто включати до раціону, передають Патріоти України.

Однак багато господинь стикаються з певними труднощами в плані приготування: найпростішим варіантом є лише куряча печінка.

Подробиці

Якщо печінка свинна або яловича, то може з’являтися гіркота.

Чому так відбувається?

Гіркота є нормальним явищем при приготуванні печінки. Щоб уникнути цього прикрого непорозуміння, важливо просто правильно підготувати продукт.

Спершу печінку миють, звільняють від плівок та прожилок, нарізають на порційні шматки.

Після цього її варто відправити у молоко на 60 хвилин.

Як правило, цієї процедури достатньо для того, щоб позбавити страву неприємного присмаку гіркоти.

Якщо вам шкода використовувати молоко, то можна приготувати розчин води на базі гірчичного порошку.

Також деякі господині маринують печінку у солоній рідині для нейтралізації неприємних смакових якостей продукту.

Смакота! Ватрушки з кислого сиру з джемом за 20 хвилин у духовці

п’ятниця, 9 травень 2025, 11:10

Ці сирні ватрушки ну дуже смачні і корисні! Начинка може бути будь-яка: хоч варення, хоч ягоди чи яблука. Дуже простий рецепт: мінімум зусиль, всього 20 хвилин у духовці і смачний ніжний десерт готовий, передають Патріоти України. Для приготування цих ...

Є секрет! Як з малої кількості фаршу зробити багато котлет

п’ятниця, 9 травень 2025, 10:12

Перед вами стоїть завдання приготувати поживну вечерю. Ще вона має бути смачна, бо ж всі присутні мають наїстися. Але в холодильнику тільки залишки фаршу. Не встигли купити, зробити, подумати — це вже немає значення. Потрібно щось придумати, щоб котлет...