Печінка за своїм корисним складом багато в чому перевершує багато продуктів харчування, тому кілька разів на тиждень її варто включати до раціону, передають Патріоти України.
Однак багато господинь стикаються з певними труднощами в плані приготування: найпростішим варіантом є лише куряча печінка.
Якщо печінка свинна або яловича, то може з’являтися гіркота.
Чому так відбувається?
Гіркота є нормальним явищем при приготуванні печінки. Щоб уникнути цього прикрого непорозуміння, важливо просто правильно підготувати продукт.
Спершу печінку миють, звільняють від плівок та прожилок, нарізають на порційні шматки.
Після цього її варто відправити у молоко на 60 хвилин.
Як правило, цієї процедури достатньо для того, щоб позбавити страву неприємного присмаку гіркоти.
Якщо вам шкода використовувати молоко, то можна приготувати розчин води на базі гірчичного порошку.
Також деякі господині маринують печінку у солоній рідині для нейтралізації неприємних смакових якостей продукту.
Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України. Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної...
Кава може бути корисною для здоров’я, але лише за умови, що ви не перетворюєте її на "десерт у чашці". Дієтолог Маккензі Берджесс, RDN, нагадує: деякі популярні добавки знижують усі переваги цього напою, передають Патріоти України. Щоб щоденна кава зал...