
Апетитна смажена картопля з хрусткою скоринкою є однією з найулюбленіших страв у світі, але інколи результат призводить до розчарування. При неправильному приготуванні ми можемо отримати картоплю, яка буде більше схожа на варену. Які помилки стають причиною невдачі смаженої картоплі, передають Патріоти України.
1.Сіль.
Багато хто боїться забути посолити взагалі, але у випадку зі смаженою картоплею це буде зовсім не критично: краще зробити це після приготування, ніж у середині або навіть на початку.
Саме сіль перетворює овоч на безлику масу без апетитної скоринки.
2.Рослинна олія.
Якщо вашою метою є приготування неймовірно смачної страви, яка порадує домашніх, то забудьте про будь-які рослинні олії. Найкраща картопля виходить у тих господинь, які смажать її на топленому вершковому маслі.
3.Цибуля.
Без цього овоча смак страви здається якимось незакінченим, тому не можна забувати його додавати. Найкраще це зробити хвилин за 8 до кінця приготування: просто всипте дрібно нашатковану цибулю прямо на картоплю.
4.Контроль.
Якщо ви щохвилини відкриватимете кришку і перемішуватимете, то це зіпсує текстуру картоплі. В результаті картопля просто розсипеться і їсти її, погодьтесь, не буде так приємно.
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....
Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...