Апетитна смажена картопля з хрусткою скоринкою є однією з найулюбленіших страв у світі, але інколи результат призводить до розчарування. При неправильному приготуванні ми можемо отримати картоплю, яка буде більше схожа на варену. Які помилки стають причиною невдачі смаженої картоплі, передають Патріоти України.
1.Сіль.
Багато хто боїться забути посолити взагалі, але у випадку зі смаженою картоплею це буде зовсім не критично: краще зробити це після приготування, ніж у середині або навіть на початку.
Саме сіль перетворює овоч на безлику масу без апетитної скоринки.
2.Рослинна олія.
Якщо вашою метою є приготування неймовірно смачної страви, яка порадує домашніх, то забудьте про будь-які рослинні олії. Найкраща картопля виходить у тих господинь, які смажать її на топленому вершковому маслі.
3.Цибуля.
Без цього овоча смак страви здається якимось незакінченим, тому не можна забувати його додавати. Найкраще це зробити хвилин за 8 до кінця приготування: просто всипте дрібно нашатковану цибулю прямо на картоплю.
4.Контроль.
Якщо ви щохвилини відкриватимете кришку і перемішуватимете, то це зіпсує текстуру картоплі. В результаті картопля просто розсипеться і їсти її, погодьтесь, не буде так приємно.
У вас майнула думка, що треба приготувати щось смачне з фаршу, передають Патріоти України Це можуть бути котлети, голубці, тюфтелі. Чудова ідея, але фарш заморожений. Як зарадити ситуації? З фаршем потрібно щось зробити, але ви не знаєте, яким чином й...
В українських магазинах можна знайти рідкі молочні продукти різної жирності - від 1% до 3% і більше. Але який варіант обрати тому, хто прагне мати струнку талію та схуднути, передають Патріоти України посиланням на допис тренера та нутриціолога Віктор...