2
Омлет має певні правила приготування. Їх ніби всі знають, проте часто допускають помилки. Про них поговоримо детальніше, щоб омлет завжди виходив ніжний, делікатний та апетитний, передають Патріоти України.
Питання просте, але має особливості. Переважно всі дістають х холодильника молоко або вершки для приготування омлету. Проте можна приготувати і без цих продуктів смачний омлет. З ними навіть втрачається класичний смак. З цієї причини кулінари рекомендують використовувати воду.
Вважається, що саме вершкове масло дарує омлету найкращий смак. Це також сумнівно. Ви ж знаєте, що масло має здатність до пригорання. А цим зіпсувати омлет можна дуже швидко. Замініть його на олію в мінімальній кількості.
Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...
Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...