Сніданок - це важливий прийом їжі, а однією з найпопулярніших страв для нього є омлет. Шеф-кухар відомої мережі Coop Detroit Макс Харді розповів про одну з найбільших помилок при приготуванні цієї страви. Про це повідомляє eatthis.com, зазначають Патріоти України.
За словами Харді, найбільш розповсюдженою помилкою під час приготування омлету є саме додавання у страву молока. Він зазначив, що через нього яйця стають рідкими та готуються нерівномірно.
Кухар зазначив, що для смачного омлету потрібно ретельно збити яйця з додаванням солі, після чого додати у суміш два шматочки холодного масла. Лише потім можна все це перекладати у пательню.
Він повідомив, що масло уповільнює приготування страви та робить її більш кремовою. Крім того, Харді дав пораду для тих, хто полюбляє фантазування під час приготування їжі - додати під кінець в омлет крем-фреш або ж звичайну сметану.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...