Сирники - це ідеальна страва на сніданок, при приготуванні якої важливо дотримуватися всіх пропорцій інгредієнтів. Якщо додати занадто багато борошна або переборщити з яйцями, то сирники вийдуть жорсткими. Якщо ви хочете отримати сирники ніжної консистенції, але з хрусткою скоринкою, тоді дотримуйтесь наших рекомендацій, передають Патріоти України.
Дотримуючись чітко всіх пропорцій, вам вдасться приготувати сирники, які не прилипатимуть до сковороди, і не перетворяться на коржики.
Щоб тісто не було занадто рідким і сирники на сковороді не "попливли", сир слід брати сухий, а якщо він рідкуватий, тоді до тіста додайте манку. Смак сирників від цього не постраждає, а консистенція вийде бездоганною.Щоб сирники тримали форму при жарінні, важливо потримати тісто в холодильнику хоча б півгодини, атільки потім приступати до формування сирників.
Чим більше яєць у складі сирників – тим більше вологи вони дають сиру. Щоб сирники при жарці зберегли форму, в тісто краще класти тільки жовтки. Тоді сирники вийдуть ідеальними. На 200 г сиру візьміть 2 жовтки.
Із цукром у сирниках переборщувати не потрібно. Через надлишок цукру сирники розпливаються, і доведеться тоді додавати більше манки. Про борошно забудьте взагалі, його використовуйте тільки для панірування, інакше сирники ніжними не вийдуть.
Чорна смородина - не лише джерело вітамінів, але й справжній союзник для тих, хто хоче покращити травлення і скинути зайві кілограми, передають Патріоти України. Ця ягода вважається справжнім суперфудом. У ній міститься багато вітаміну С, який зміцнює ...
Кава - улюблений напій мільйонів людей у світі. Вона бадьорить, покращує настрій і навіть може приносити користь для здоров’я, якщо пити її правильно. Проте деякі звички та помилки під час приготування або споживання кави можуть перетворити цей корисни...