Сирники - це ідеальна страва на сніданок, при приготуванні якої важливо дотримуватися всіх пропорцій інгредієнтів. Якщо додати занадто багато борошна або переборщити з яйцями, то сирники вийдуть жорсткими. Якщо ви хочете отримати сирники ніжної консистенції, але з хрусткою скоринкою, тоді дотримуйтесь наших рекомендацій, передають Патріоти України.
Дотримуючись чітко всіх пропорцій, вам вдасться приготувати сирники, які не прилипатимуть до сковороди, і не перетворяться на коржики.
Щоб тісто не було занадто рідким і сирники на сковороді не "попливли", сир слід брати сухий, а якщо він рідкуватий, тоді до тіста додайте манку. Смак сирників від цього не постраждає, а консистенція вийде бездоганною.Щоб сирники тримали форму при жарінні, важливо потримати тісто в холодильнику хоча б півгодини, атільки потім приступати до формування сирників.
Чим більше яєць у складі сирників – тим більше вологи вони дають сиру. Щоб сирники при жарці зберегли форму, в тісто краще класти тільки жовтки. Тоді сирники вийдуть ідеальними. На 200 г сиру візьміть 2 жовтки.
Із цукром у сирниках переборщувати не потрібно. Через надлишок цукру сирники розпливаються, і доведеться тоді додавати більше манки. Про борошно забудьте взагалі, його використовуйте тільки для панірування, інакше сирники ніжними не вийдуть.
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...
У світі, де кількість випадків деменції зростає рекордними темпами (лише за останні роки - на 200%!), з'явилася надія, що не вимагає дорогих препаратів чи генетичного втручання. Вона - на тарілці, передають Патріоти України. У найбільшому на сьогодні д...