Гриби є основним продуктом у багатьох стравах і надзвичайно поживним інгредієнтом, який додає смаку та консистенції різним стравам, передають Патріоти України.
Однак одна поширена і проста помилка, яку деякі люди роблять перед тим, як покласти гриби у холодильник, може призвести до їх занадто швидкого псування. Гриби неймовірно ніжні через високий вміст води, що робить правильне зберігання необхідним для їх свіжості, пише OBOZ.UA.
Одна з найпоширеніших помилок — це залишати їх у пластиковій упаковці, у якій вони продаються, оскільки це затримує вологу та прискорює псування.
Натомість переміщення їх у паперовий пакет, вистелений кухонним рушником, забезпечує кращий потік повітря та вбирає зайву вологу, значно подовжуючи термін їх зберігання.
Зберігання цілих грибів у холодильнику може подовжити термін їх зберігання до семи днів. Нарізані ж гриби зазвичай зберігаються лише один-два дні.
Також експерти попереджають, що гриби не варто мити перед тим, як класти у холодильник. Попереднє миття може прискорити їх псування, але якщо ваші гриби почнуть розм’якшуватися, поки що не викидайте їх. Вони все ще ідеальні для приготування страв, таких як різотто, стир-фрі та супи.
Добре приготовлені котлети зазвичай описуються гурманами як «м’які, ніжні та соковиті», передають Патріоти України. Але чи завжди у господарок страва виходить саме такою? Звичайно ж ні! Втім, навіть сухі котлети можна зробити дуже смачними. Для цього п...
Овочі є важливою частиною раціону, тому що в їх складі міститься велика кількість вітамінів та антиоксидантів, передають Патріоти України. Не всі люблять їх вводити до свого раціону з однієї простої причини: не виходить смачно приготувати продукт. При ...