Часта помилка при готуванні котлет: не робіть цього, інакше страва вийде несмачною, передають Патріоти України.
Вам ніяк не вдається приготувати смачні, ніжні та соковиті котлети?
Тоді згадайте, що ви зазвичай робите під час обсмажування м’ясних «шайбочок».
У вас є звичка натискати на котлетки кулінарною лопаткою?
Тоді причина, через яку страва не виходить апетитною, цілком зрозуміла.
Недосвідчені кулінари виконують цю процедуру, вважаючи, що вона прискорює приготування котлет.
На перший погляд, цей підхід є правильним: шматок м’яса стає більш пласким і менш товстим, майбутня страва сильніше притискається до дна сковорідки.
Однак насправді така дія лише погіршує ситуацію.
Натискання пластмасовим, дерев’яним або металевим пристосуванням на котлети, що смажаться, призводить до погіршення консистенції страви.
М’ясні «шайбочки» втрачають м’якість, соковитість та легкість. Страва набуває надмірної щільності і позбавляється яскравого смаку. Крім того, виникає ризик пригорання котлет.
Тому не тисніть лопаткою, так ви тільки зіпсуєте його. І не факт, що приготуєте страву швидше.
Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. В глибоку сковороду викладіть всі подані інгр...
Смажена картопля здається простою стравою, але зробити її по-справжньому смачною вдається не всім. Часто овоч виходить дуже м'яким, без апетитної скоринки. Але є один простий трюк, який змінить усе. І головне – для нього не потрібні дорогі продукти чи ...