Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів, передають Патріоти України.
Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко.
Кулінарам доводиться враховувати масу нюансів, від яких залежить кінцевий результат.
І якщо більшість тонкощів – на зразок тих, молоко якої температури варто використовувати для пюре, або коли потрібно додавати в каструлю сіль, знайомі практично всім господиням, то про деякі з них більшість і зовсім не замислюється.
Взяти таке просте питання: якою водою варто заливати картоплю, призначену для пюре? Але погодьтесь, що ви зазвичай над цим навіть не замислювались.
Однак цей момент має важливе значення, і ось чому.
Якщо ви заллєте очищені бульби окропом, а не холодною водою, в картоплі залишиться велика кількість крохмалю. Завдяки цьому готове пюре буде смачнішим і повітрянішим.
З тієї ж причини картоплю, з якої буде готуватись пюре, не варто замочувати.
Саме 15 хвилин треба для того, щоб ці вареники приготувати, зварити і навіть з’їсти. Дуже ліниві і неймовірно смачні. Спробуйте, якщо нема часу виліплювати з тіста вироби, передають Патріоти України. Тісто для лінивих вареників готується просто. Беремо...
Паштет із печінки смачний, корисний та поживний. Приготуйте за цим рецептом і смакуйте щодня. Його навіть ложкою хочеться їсти, передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Печінку промийте, видаліть зайві плівки та залийте молоком. Цибулю т...