Багато господинь намагаються слідувати перевіреним рецептам для того, щоб у котлет був приємний смак. Проте це не завжди допомагає тримати котлетам форму. Іноді страва розвалюється під час смаження, передають Патріоти України.
Не варто відмовлятися від додавання яєць, оскільки цей продукт допомагає склеїти компоненти між собою. Якщо ви вирішили відмовитися від цього інгредієнта, то варто додати інші, які будуть мати схожий ефект.
Яйця можна замінити картопляним або кукурудзяним крохмалем, тертим кабачком або картоплею.
Якщо ви бачите, що фарш вийшов дуже рідким, то не варто ризикувати і приступати до смаження. Така страва розвалиться при термічній обробці.
У такому випадку варто вводити додаткові інгредієнти, які можуть увібрати надлишок води.
Досвідчені кулінари ніколи не приступають до смаження відразу після приготування фаршу. Розумніше дати м’ясу охолодитись у холодильнику.
Як правило, фарш повинен постояти півгодини перед тим, як можна братися до безпосереднього приготування котлет.
Пельмені смачні, коли виходять соковиті та ароматні. Сухий фарш їм зовсім не пасує. Якщо ви не купуєте напівфабрикати, а надаєте перевагу домашньому приготуванню, тоді вам буде корисним дізнатитись один лайфхак. Він допоможе приготувати дуже смачний та...
Мандарини бувають такі солодкі та смачні, але ж на них ще треба попасти в магазині чи на ринку. Не завжди дають скуштувати. Якщо вам все ж таки попались кислі мандарини, не засмучуйтесь. Є метод, який дає можливість побороти кислоту та нівелювати її см...