Багато господинь намагаються слідувати перевіреним рецептам для того, щоб у котлет був приємний смак. Проте це не завжди допомагає тримати котлетам форму. Іноді страва розвалюється під час смаження, передають Патріоти України.
Не варто відмовлятися від додавання яєць, оскільки цей продукт допомагає склеїти компоненти між собою. Якщо ви вирішили відмовитися від цього інгредієнта, то варто додати інші, які будуть мати схожий ефект.
Яйця можна замінити картопляним або кукурудзяним крохмалем, тертим кабачком або картоплею.
Якщо ви бачите, що фарш вийшов дуже рідким, то не варто ризикувати і приступати до смаження. Така страва розвалиться при термічній обробці.
У такому випадку варто вводити додаткові інгредієнти, які можуть увібрати надлишок води.
Досвідчені кулінари ніколи не приступають до смаження відразу після приготування фаршу. Розумніше дати м’ясу охолодитись у холодильнику.
Як правило, фарш повинен постояти півгодини перед тим, як можна братися до безпосереднього приготування котлет.
Гнізда з картоплі під сиром – смачна й поживна страва. Один з варіантів, як небанально й швидко приготувати картоплю, передають Патріоти України. Приготування:. Почистьте картоплю. Не ріжте, цілі картоплини залийте водою, посоліть й поставте варити. Пі...
Вареники чи пельмені можна зіпсувати, якщо забути про начинку або замісити невдале тісто. Як приготувати універсальне для солодких та солоних начинок тісто, ми готові поділитися, бо не просто “десь прочитали”, а спробували, передають Патріоти України. ...