аріння макаронів – не така проста дія, як може здатися на перший погляд. Нерідко страва виявляється недовареною або перевареною. Крім того, страва часом набуває невдалої консистенції: замість щільних макаронів кулінар отримує неапетитну м’яку масу, яку хочеться назвати «макаронною кашею». Щоб не зіпсувати гарнір, при його приготуванні слід слідувати одній нескладній рекомендації, передають Патріоти України.
Перетворення твердих макаронів на несмачну масу найчастіше пов’язане з нестачею води в каструлі.Макаронні вироби – це не крупа. Рідина, в якій вони варяться, в жодному разі не повинна повністю випаровуватися.
Страва буде зіпсована, навіть якщо в ємності все одно залишається трохи води. Справа в тому, що при варінні макаронів об’єм рідини повинен бути чималим.
Таким чином, шкодувати води не треба: краще переборщити із цим інгредієнтом, ніж допустити його дефіцит. Бажано дотримуватися наступного співвідношення інгредієнтів: на пачку макаронів – не менше п’яти літрів рідини. А краще, щоб обсяг складав 6-7 літрів. В цьому випадку жодних проблем із приготуванням страви не виникне. Вийде смачний та апетитний гарнір.
Сезон закруток у самому розпалі: українські господині активно готують банки з овочами, фруктами та соусами, аби взимку мати домашні запаси. Проте не всі продукти підходять для консервації, а деякі можуть швидко зіпсуватися, вибухнути у банках або стати...
Імбир вважається однією з найкорисніших спецій у світі. Регулярне додавання його в їжу може значно покращити стан серця, зменшити біль у суглобах, знизити рівень холестерину і навіть підтримати здоров’я мозку, передають Патріоти України. Імбир — засіб ...