
Однакові за рецептом котлети можуть бути на смак кардинально різні. І справа не тільки в спеціях чи пропорціях продуктів. Є ще один вагомий момент, який здатен негативно вплинути на смак та текстуру фаршу, передають Патріоти України.
Зараз на багатьох кухнях є блендери. Ними збивають, подрібнюють, перемелюють. І м’ясо є одним з продуктів, які претендують на блендерну переробку.
Чи доцільно це робити для котлет? Заборона на використання блендера цілком себе виправдовує. Блендер занадто сильно дрібнить м’ясо. Для котлет це неприпустимо.
Котлети виходять смачними тільки в одному випадку, коли фарш має досить грубі фракції або середні. Блендер пошкоджує м’ясні волокна. В результаті продукт втрачає свою структуру, смак та соковитість.
З цього ж погляду не варто двічі пропускати м’ясо через м’ясорубку. Такий продукт краще використовувати для приготування інших страв, наприклад, фрикадельок або ж тюфтельок, люля-кебабу.
Банани вважаються одним із найкорисніших фруктів - вони швидко додають енергії, містять калій, магній і вітаміни групи В. Проте є категорії людей, яким цей продукт може зашкодити, передають Патріоти України. 1. Тим, хто має діабет Банани містять велик...
Картопляне пюре - класика домашньої кухні, але не завжди воно виходить пишним, кремовим і без грудочок. Шеф-кухарі поділилися простими хитрощами, які зроблять ваше пюре ідеальним, передають Патріоти України. Для пюре краще брати картоплю з високим вміс...