Кожна господиня має під рукою свій «фірмовий» рецепт приготування котлет. Процес приготування простий, але є певні нюанси, незнання яких може зіпсувати страву. Не завжди котлети виходять соковитими, м’якими та повітряними. Часом після смаження котлети виглядають непривабливо, вони сухі та жорсткі, наче підошва, передають Патріоти України.
Багато в чому винні самі господині, які в гонитві за досконалістю намагаються додати до фаршу «неправильні» продукти, які псують всю справу на корені.
Ось явні причини, чому котлети не виходять:
Основні поради такі. Змішуємо всі інгредієнти та відбиваємо фарш 2-3 хвилини. Для котлет використовуємо м’ясне асорті, і найкращий варіант – свинина та яловичина. У сухий фарш можна додати трохи сала. З обережністю додаємо яйця, їх надлишок зробить гумовими котлети.
Багато хто замислюється, які продукти обов’язково потрібно мити після того, як ви принесли їх додому. З фруктами та овочами все здається очевидним. Але як бути з м’ясом, яйцями або упаковками продуктів? Експерти дають чіткі рекомендації, передають Патр...
Кава не є чарівним засобом для схуднення, але наукові дослідження показують, що вона може стати корисним доповненням до вашого раціону. Експерти виділяють три основні механізми, завдяки яким кава може сприяти контролю ваги, передають Патріоти України. ...