
Кожна господиня має під рукою свій «фірмовий» рецепт приготування котлет. Процес приготування простий, але є певні нюанси, незнання яких може зіпсувати страву. Не завжди котлети виходять соковитими, м’якими та повітряними. Часом після смаження котлети виглядають непривабливо, вони сухі та жорсткі, наче підошва, передають Патріоти України.
Багато в чому винні самі господині, які в гонитві за досконалістю намагаються додати до фаршу «неправильні» продукти, які псують всю справу на корені.
Ось явні причини, чому котлети не виходять:
Основні поради такі. Змішуємо всі інгредієнти та відбиваємо фарш 2-3 хвилини. Для котлет використовуємо м’ясне асорті, і найкращий варіант – свинина та яловичина. У сухий фарш можна додати трохи сала. З обережністю додаємо яйця, їх надлишок зробить гумовими котлети.
Іноді нас раптом тягне на лимони, квашену капусту чи інші кислі продукти. Такі бажання не випадкові - вони можуть сигналізувати про певні зміни в організмі або нестачу корисних речовин, передають Патріоти України. 1. Проблеми з травленням Якщо вам хоч...
Постійна тяга до солодкого може бути не просто любов’ю до цукерок, а сигналом, що організму бракує певних речовин або енергії. Лікарі пояснюють, що бажання з’їсти щось солодке часто вказує на приховані проблеми з харчуванням чи гормональним фоном, пере...