Не робіть так! ТОП-3 неочевидні помилки можуть зіпсувати смак котлет

Якщо домашні знають про те, що господиня планує готувати котлети, всі готуються до дегустації неймовірно смачної страви. Однак її занадто легко зіпсувати, зробивши не очевидні помилки. У чому вони полягають, передають Патріоти України.

Дієтичне м’ясо

Багато хто намагається виявити турботу про своє здоров’я, тому для приготування фаршу використовують дієтичні сорти м’яса. Це призводить до того, що котлети виходять сухими.

Тому хоча б 10-20% від загального обсягу м’яса має складатися із жирних компонентів.

Нестача соковитості

Якщо ви хочете, щоб котлети були соковитими та смачними, то потрібно додавати певні компоненти. Найчастіше господині вибирають цибулю, але цього може виявитися недостатньо.

Тому можна додати трохи сирої тертої картоплі або пару ложок газованої питної води. Це, до речі, допоможе також зробити котлети повітрянішими.

Надлишок хліба

Невелика кількість борошна котлетам піде тільки на користь, тому хліб фігурує навіть у ресторанних рецептах. Однак надлишок компонента призводить до того, що страва виходить сухою, занадто щільною і несмачною.

На кожні півкіло м’яса потрібно брати трохи більше 100 грамів батона.

Це така смакота! Ситний та незвичайний омлет для тих, хто худне

середа, 1 травень 2024, 6:12

Вирішили трохи схуднути? Як завжди обіцяєте, що з сьогоднішнього дня все буде за законами правильного харчування? Почніть сніданок зі смачного омлету і гарантовано вам не захочеться їсти до обіду. Заодно цими ж стравами можна годувати ще когось із сіме...

Діти оцінять! Як приготувати домашні глазуровані сирки

вівторок, 30 квітень 2024, 18:10

Глазуровані сирки - улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...