Кава є одним з найулюбленіших напоїв, тому що допомагає не тільки швидко прокинутися, але й позбутися почуття втоми протягом дня. Крім іншого, розумне вживання кави допомагає покращити якість інтелектуальної діяльності та захищає від розвитку серцево-судинних захворювань. Однак потішити себе вишуканим напоєм можна не лише у кав’ярні. Головне, не допускати таких трьох помилок, передають Патріоти України.
Не варто очікувати вражаючого результату в тому випадку, якщо ви купуєте недорогий продукт. Якщо ви п’єте не так багато кави, краще побалувати себе якісним напоєм.
Найкраще купувати зернову каву.
Молоти її потрібно лише перед приготуванням.
Не варто недооцінювати вплив цього компонента. Якщо просто використовувати звичайну воду з-під крана, результат буде посереднім.
Вважається, що найсмачніший напій виходить у тому випадку, якщо використовувати бутильовану воду.
Спеції допомагають оживити смак напою, надавши йому додаткового відтінку смаку та забезпечивши шикарний аромат. Тому варто куштувати нові рецепти.
Класика – це паличка кориці. Також чудово підійдуть кардамон, бодян, мелений імбир, куркума, чорний перець та мускатний горіх.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...