
Для того щоб порадувати сім’ю чудовою картоплею, варто спочатку навчитися її готувати так, як це роблять у ресторанах. У кухарів гарнір завжди виходить відмінної якості. Спочатку у коренеплоду схоплюється скоринка, яка дозволяє м’якоті вийти апетитною та м’якою. Які ж недоліки зіпсують популярну страв, передають Патріоти України.
У процесі смаження важливо, щоб кожен шматочок картоплі приготувався в один і той самий час. Якщо допустити різну нарізку, то термін готовності буде відрізнятися.
В результаті частина картоплі може просто пересмажитися.
Великий розмір часточок для смаження на сковороді не підходить. Висока ймовірність того, що під апетитною скоринкою на вас чекатиме сирий овоч.
Якщо під час смаження ви помічали, що картопля злипається, через що починає ламатися, то причиною цього є крохмаль.
Його дуже просто позбутися.
Після шатківниці відправте картоплю в друшляк, увімкніть воду і промийте овоч.
Однак перед смаженням коренеплід варто просушити.
Не варто готувати картоплю на холодному посуді. Спочатку прогрівається сковорода, потім олія. Тільки після цього можна викладати рівний шар картоплі для того, щоб страва вийшла смачною та апетитною.
Яблука - корисні та смачні, але їхні кісточки можуть бути небезпечними, передають Патріоти України. В кісточках міститься амігдалін, який у шлунку перетворюється на ціанід — отруйну речовину. Порада: перед вживанням яблука можна виймати кісточки або к...
Сир часто псується швидше, ніж очікується, навіть у холодильнику. Найпоширеніша причина - неправильне зберігання та недотримання умов, потрібних для різних видів цього продукту, передають Патріоти України. Вологість, повітряний потік і температура впл...