У деяких господинь часом виникають проблеми з яєчнею, оскільки навіть цю просту страву без знання правил виготовити складно. При допусканні помилок яєчня виходить не дуже смачною та непривабливою зовні, передають Патріоти України.
1.Неправильне додавання яєць
Якщо ви звикли додавати яйця по черзі, вони прожаряться нерівномірно. Тому спочатку потрібно розбити яйця в миску і потім вводити на сковорідку. До речі, це дозволить захиститися від шматочків шкаралупи у блюді.
2.Вибір вогню
Багатьом хочеться прискорити процес смаження яєчні, тому вибирається максимальна інтенсивність вогню. Через це страва виходить сухою.
Також варто розуміти, що яйця можуть пригоріти знизу, залишившись сирими зверху. Тому прогрійте сковорідку на максимальному вогні з рослинною олією, але при смаженні зведіть його до мінімальних показників.
3.Відпочинок
Багато господинь після того, як приготували яєчню, залишають її “відпочити” на плиті. Це велика помилка. Через це вже готове блюдо продовжує піддаватися термічній обробці. Через цю помилку яйця виходять пересушеними. До того ж така яєчня виглядає непривабливо.
Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ба...
Для одних вівсяна каша – це улюблений варіант сніданку, для інших – найненависніший у світі продукт. Але якщо опустити її смакові якості, про користь вівсянки теж точиться чимало суперечок. Цей злак багатий на вуглеводи, через що багато хто його побоює...