У деяких господинь часом виникають проблеми з яєчнею, оскільки навіть цю просту страву без знання правил виготовити складно. При допусканні помилок яєчня виходить не дуже смачною та непривабливою зовні, передають Патріоти України.
1.Неправильне додавання яєць
Якщо ви звикли додавати яйця по черзі, вони прожаряться нерівномірно. Тому спочатку потрібно розбити яйця в миску і потім вводити на сковорідку. До речі, це дозволить захиститися від шматочків шкаралупи у блюді.
2.Вибір вогню
Багатьом хочеться прискорити процес смаження яєчні, тому вибирається максимальна інтенсивність вогню. Через це страва виходить сухою.
Також варто розуміти, що яйця можуть пригоріти знизу, залишившись сирими зверху. Тому прогрійте сковорідку на максимальному вогні з рослинною олією, але при смаженні зведіть його до мінімальних показників.
3.Відпочинок
Багато господинь після того, як приготували яєчню, залишають її “відпочити” на плиті. Це велика помилка. Через це вже готове блюдо продовжує піддаватися термічній обробці. Через цю помилку яйця виходять пересушеними. До того ж така яєчня виглядає непривабливо.
Зазвичай господині навіть не замислюються над тим, на чому краще приготувати смажену рибу. Для приготування смажених рибних страв зазвичай використовується соняшникова олія. Але не завадить одна добавка, за рахунок якої обсмажена риба набуде набагато ц...
Сиру за раз багато не з’їси, однак господині полюбляють купувати його декілька видів, щоб можна було створити сирну тарілку, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Більшість експертів говорять, що зберігати сир у морозилці не можна, бо він зіп...