Не робіть так! ТОП-3 помилки при приготуванні супу

Яких помилок не можна допускати, щоб з води, м’яса та овочів вийшов справді наваристий суп, передають Патріоти України.

Подробиці

Перша помилка, яка псує смак супу, – це недостатня кількість води у каструлі. Навіть якщо плануєте варити густий суп, рідина має бути достатньою.

У процесі варіння супу вода виварюється, тому краще відразу закип’ятити цілу каструлю води, ніж потім доливати окріп в каструлю і псувати страву.

Друга часта помилка господарок – це закладка овочів у неправильному порядку.

Виявляється, класти овочі в каструлю потрібно у певній послідовності, тому що різним овочам потрібен різний час, щоб дійти готовності.

Наприклад, цибулю і моркву можна класти в один момент – вони варяться 10-12 хвилин, картоплю можна класти в каструлю за 10-15 хвилин до готовності супу, а ось горох або квасоля потрібно класти в каструлю відразу.

Третя помилка впливає на густоту та наваристість супу.

Щоб суп став густішим, не потрібно додавати побільше крупи та картоплі, потрібно додати ложку борошна, збиті яйця або ложку манки. Це надасть супу насиченості та густини.

Солити суп потрібно в середині або в кінці приготування, спеції також додають за 5-7 хвилин до готовності. Свіжа зелень кидається в суп перед подачею.

Ідеальна пропорція: Скільки рису та м’яса має бути в голубцях

середа, 27 листопад 2024, 19:08

Не кожний кулінар погодиться з тим, що голубці-напівфабрикати з кулінарії можуть стати повноцінною заміною домашньої кухні. Проте возитися з цією стравою у сучасних господарок не так вже й багато часу, до того ж, крім як з капустою, можна не вгадати з ...

Не робіть так! Головні помилки у приготуванні котлет

середа, 27 листопад 2024, 18:08

Отримати пишні та соковиті котлети на обід – легко! Але важливо при цьому не допустити банальних помилок, які негативно впливають на структуру та смак страви, передають Патріоти України. Якщо не додавати вологий хлібний м’якуш у фарш, то про легкість м...