Здавалося б, макарони мають бути однією з найпростіших страв у світі, з якими під силу впоратися навіть школяреві, проте це не так: і в досвідченої господині може статися казус, передають Патріоти України.
Справа в тому, що їхній кінцевий смак залежить від багатьох нюансів.
Які помилки найчастіше допускають господині:
1.Мало води
Будь-який вид макаронів любить, щоб води було багато і вони могли перебувати в комфорті. Пам’ятайте, що на 100 г продукту потрібно не менше 1 літра рідини.
2.Без солі.
Не просто так на багатьох пачках пишуть про те, що вода має бути підсоленою – це дозволяє макаронам стати смачнішими і не злипатися. На 100 г макаронів додавайте 10 г солі.
3.Олія.
Це правило прийшло до нас з Італії, де явно розуміються на будь-яких макаронних виробах. На порцію достатньо 1 столової ложки оливкової олії.
4.Час додавання.
Не можна додавати їх в холодну воду, інакше страва буде зіпсована. Дочекайтеся кипіння і лише після цього додайте макарони.
5.Страва не для лінивих.
Варяться будь-які макарони з відкритою кришкою та при постійному помішуванні. Це не дозволяє їм злипнутись.
Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...