Не робіть так! ТОП-5 помилок, через які сирники стають не такими смачними

Пишні та ніжні сирники – чудовий варіант для сніданку. Ця страва не тільки смачна, але й дуже корисна. При цьому вона чудово поєднується з різними добавками. Наприклад, до сирників можна покласти ягоди, фрукти, шоколад. Також їх можна полити різними соусами, щоб зробити частування більш апетитним та солодким, передають Патріоти України.

Але далеко не кожна господиня може приготувати ідеальний сніданок із сирників. Справа в тому, що сирні оладки можуть вийти сухими і плоскими, а також не дуже смачними, якщо припуститися кількох помилок під час приготування. Доїдати таку страву точно не захочеться. Необхідно розглянути найчастіші помилки докладніше, щоб завжди виходили соковиті та високі сирники.

Кисломолочний сир

Це основний компонент. Саме від його якості залежить текстура та смак частування.

Сир має бути свіжим, сухим, не кислим. Якщо продукт занадто вологий, його слід злегка віджати. При цьому від сухої основи теж не варто чекати, що вона подарує ніжну текстуру.

Яйця

Тут точно переборщувати не можна. Для 300 г сиру достатньо взяти всього одне яйце.

Якщо сиру більше, далі треба брати жовтки. Багато кулінарів недаремно вважають, що надлишок білків надає виробам жорсткості.

Цукор та сіль

Що стосується цукру, то занадто багато його не варто додавати в сирну масу, інакше він почне плавитися і сирники не зможуть тримати форму.

На 400-500 г сиру достатньо 1 столової ложки цукру. Все ж таки додаткову насолоду можна надати за допомогою цукрової пудри або інших компонентів, які будуть подаватися разом із сирниками.

Також потрібна сіль. Цей компонент допомагає сирникам не розвалюватися під час смаження. Тому трохи солі точно не зашкодить страві.

Сода

Усього дрібку слід додати, щоб вийшло більш пишне частування з менш кислим смаком.

Борошно

Це також важливий компонент. Занадто багато не потрібно додавати в тісто.

Усього 2-3 столові ложки треба взяти на 400-500 г сиру.

Є секрет! Як готувати холодець, щоб він швидко застигав і був прозорим як сльоза

середа, 4 грудень 2024, 23:10

Холодець вважається популярною стравою, проте приготувати її виходить не у всіх. Є чотири прості правила, завдяки яким страва вийде апетитною, швидко застигне і буде прозорою, передають Патріоти України. Холодець не приготувати без свинячих ніжок та «р...

А ви це знали? Для чого потрібно сипати сіль на вугілля в процесі смаження шашлику

середа, 4 грудень 2024, 18:11

Приготувати смачний, соковитий, але головне добре просмажений шашлик – справжнє мистецтво. Варіантів приготування цієї улюбленої страви налічується не менше півсотні, передають Патріоти України. У приготуванні шашлику важливо підтримувати стабільний жа...