Наявність рису, м’яса, спецій і бажання ще не означає, що є всі шанси приготувати смачний плов. Часто під виглядом плову кулінари підносять рисову кашу з овочами і спеціями, але кожен, хто хоч раз пробував справжню страву узбецької кухні, може виділити підробку. Ми розповімо, як приготувати смачний плов, передають Патріоти України.
І, нарешті, часник надає страві пікантність тільки тоді, коли він готується в плові у вигляді цілих зубчиків.
Найчастіше після того, як процес смаження млинців закінчився, на столі красується цілий стос ароматних і рум’яних смаколиків. Але, на жаль, не всі з них бувають з’їдені першого ж дня. А через добу млинці втрачають свій привабливий вигляд, і, на жаль, с...
Простий десерт зі свіжими ягодами найбільш актуальний в спекотні літні дні. Для приготування смачної страви підійдуть будь-які ягоди, яким ви віддаєте перевагу: полуниця, вишня і навіть слива, передають Патріоти України. Щоб урізноманітнити аромат і на...