
Піца - традиційна італійська страва, яка є однією з найпопулярніших у світі. Найчастіше, щоб поласувати шматочком піци, ми йдемо в ресторан або замовляємо доставку, але багато кулінарів вважають за краще готувати вдома. І часто буває, що результат розчаровує, передають Патріоти України.
Як не наробити помилок при готуванні страви і отримати справжній смак, розповів Олег Юдалевич, засновник мережі ПіцаХата. Експерт каже, якщо хочете приготувати піцу вдома і при цьому вона була максимально "італійською", уникайте наступних помилок:
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...
Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...