Готувати цю закуску — простіше простого. Вона складається з простих, доступних продуктів. Але, об’єднані в цій страві, вони дарують справжнє свято смаку, зазначають Патріоти України.
Печінку подрібнити за допомогою блендера.
Додати до неї молоко, сіль, перець, спеції, яйця і манку. Все добре перемішати і залишити, щоб манка набухла.
Тим часом, розігріваємо пательню і готуємо шкварки з сала. Коли вони підрум’яняться, додаємо до них нарізані цибулини і сердечка. На цьому етапі потрібно додати трохи солі, чорного перцю і часник.
За 5 хвилин можна покришити на пательню гриби. Коли вони будуть готові, потрібно трохи охолодити вміст і в теплому вигляді додати його до фаршу з печінки. Гарненько перемішуємо масу. Вона повинна бути схожа на густу сметану.
Включити духовку на 180 градусів. Форму застелити промасленим папером і вилити на нього печінкову масу. Накрити форму фольгою і поставити в духовку на 40 хвилин.
Потім прибрати фольгу і запікати ще 7-8 хвилин до рум’яної скоринки. Готову запіканку остудити, порізати на порції і прикрасити на свій розсуд. Смачних вам свят!
Грецькі горіхи давно відомі своєю користю для серцево-судинної системи. Однак нові дослідження підтвердили, що вони також здатні підтримувати здоров'я кишечника - і ці два аспекти можуть бути тісно пов'язані між собою, передають Патріоти України. Дослі...
Хоча зберігання яєць на кухонній столешниці є звичною практикою для багатьох, нові рекомендації експертів свідчать, що правильне зберігання може значно продовжити їхній термін придатності і запобігти розвитку шкідливих бактерій, передають Патріоти Укра...