Не страва, а пісня: Рецепт смачнючої запіканки із грибами

Готувати цю закуску — простіше простого. Вона складається з простих, доступних продуктів. Але, об’єднані в цій страві, вони дарують справжнє свято смаку, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 500 гр
  • курячі сердечка — 200 гр
  • гриби — 400 гр
  • сало — 200 гр
  • яйця — 2 шт.
  • молоко — 150 мл.
  • манна крупа — 100 гр
  • часник — 4-5 зубчиків
  • сіль, перець, мускатний горіх — за смаком
  • ріпчаста цибуля — 2 шт.
  • зелена цибуля — для прикраси

Приготування

Печінку подрібнити за допомогою блендера.

Додати до неї молоко, сіль, перець, спеції, яйця і манку. Все добре перемішати і залишити, щоб манка набухла.

Тим часом, розігріваємо пательню і готуємо шкварки з сала. Коли вони підрум’яняться, додаємо до них нарізані цибулини і сердечка. На цьому етапі потрібно додати трохи солі, чорного перцю і часник.

За 5 хвилин можна покришити на пательню гриби. Коли вони будуть готові, потрібно трохи охолодити вміст і в теплому вигляді додати його до фаршу з печінки. Гарненько перемішуємо масу. Вона повинна бути схожа на густу сметану.

Включити духовку на 180 градусів. Форму застелити промасленим папером і вилити на нього печінкову масу. Накрити форму фольгою і поставити в духовку на 40 хвилин.

Потім прибрати фольгу і запікати ще 7-8 хвилин до рум’яної скоринки. Готову запіканку остудити, порізати на порції і прикрасити на свій розсуд. Смачних вам свят!

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...