Не сир і навіть не помідори: Ось що кладуть у макарони в Італії

Навіть прості макарони можуть стати делікатесом, гідним найкапризнішого гурмана. Просто приготуйте їх за цим рецептом, передають Патріоти України.

В основі приготування цієї пасти - незвичайне поєднання макаронів та цитрусових. А у поєднанні з гостротою цибулі, ця страва стає дійсно унікальною.

Інгредієнти для приготування пасти

  • паста із твердих сортів пшениці - 320 г,
  • оливкова олія - 70 мл,
  • цибуля - 50 г,
  • зелена цибуля, - 25 г,
  • панірувальні сухарі - 40 г,
  • свіжий апельсиновий сік - 160 мл,
  • цедра апельсина -10 г.

Приготування пасти:

  • Спочатку готуємо панірування. Для цього її слід обсмажити на олії так, щоб колір став трохи золотистим. Додайте в сухарі сіль, перець на смак, дочекайтесь, щоб панірування охолонуло.
  • Цибулю поріжте соломкою і спасеруйте на сковороді з олією, поступово додаючи апельсиновий сік.
  • Одночасно можна відварити макарони, щоб вони злегка пружинили.
  • Підготовлену пасту змішайте з рештою інгредієнтів, додатково додавши цедру та перемішавши

Смачного!

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...

Не відірватися! Як приготувати смачний лимонний квас

п’ятниця, 27 червень 2025, 17:14

У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...