Не сир і навіть не помідори: Ось що кладуть у макарони в Італії

Навіть прості макарони можуть стати делікатесом, гідним найкапризнішого гурмана. Просто приготуйте їх за цим рецептом, передають Патріоти України.

В основі приготування цієї пасти - незвичайне поєднання макаронів та цитрусових. А у поєднанні з гостротою цибулі, ця страва стає дійсно унікальною.

Інгредієнти для приготування пасти

  • паста із твердих сортів пшениці - 320 г,
  • оливкова олія - 70 мл,
  • цибуля - 50 г,
  • зелена цибуля, - 25 г,
  • панірувальні сухарі - 40 г,
  • свіжий апельсиновий сік - 160 мл,
  • цедра апельсина -10 г.

Приготування пасти:

  • Спочатку готуємо панірування. Для цього її слід обсмажити на олії так, щоб колір став трохи золотистим. Додайте в сухарі сіль, перець на смак, дочекайтесь, щоб панірування охолонуло.
  • Цибулю поріжте соломкою і спасеруйте на сковороді з олією, поступово додаючи апельсиновий сік.
  • Одночасно можна відварити макарони, щоб вони злегка пружинили.
  • Підготовлену пасту змішайте з рештою інгредієнтів, додатково додавши цедру та перемішавши

Смачного!

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...