Не сир і навіть не помідори: Ось що кладуть у макарони в Італії

Навіть прості макарони можуть стати делікатесом, гідним найкапризнішого гурмана. Просто приготуйте їх за цим рецептом, передають Патріоти України.

В основі приготування цієї пасти - незвичайне поєднання макаронів та цитрусових. А у поєднанні з гостротою цибулі, ця страва стає дійсно унікальною.

Інгредієнти для приготування пасти

  • паста із твердих сортів пшениці - 320 г,
  • оливкова олія - 70 мл,
  • цибуля - 50 г,
  • зелена цибуля, - 25 г,
  • панірувальні сухарі - 40 г,
  • свіжий апельсиновий сік - 160 мл,
  • цедра апельсина -10 г.

Приготування пасти:

  • Спочатку готуємо панірування. Для цього її слід обсмажити на олії так, щоб колір став трохи золотистим. Додайте в сухарі сіль, перець на смак, дочекайтесь, щоб панірування охолонуло.
  • Цибулю поріжте соломкою і спасеруйте на сковороді з олією, поступово додаючи апельсиновий сік.
  • Одночасно можна відварити макарони, щоб вони злегка пружинили.
  • Підготовлену пасту змішайте з рештою інгредієнтів, додатково додавши цедру та перемішавши

Смачного!

Як за 5 хвилин приготувати соус, щоб риба стала значно смачнішою

четвер, 10 квітень 2025, 18:15

Варіант дієтичної вечері — це відварена риба. Легка страва, яку можна приготувати в будь-який день. Навіть, якщо ви дуже сильно втомлені після роботи. Просто відварена риба смачна, але ще кращою вона стане із яєчно-масляним соусом. Це вийде справжня ре...

Смакота! Як приготувати у духовці цвітну капусту з грибами під соусом

четвер, 10 квітень 2025, 17:12

Цвітна капуста є корисним овочем, який має бути на столі у дорослих і дітей. Вона покращує роботу серцево-судинної системи, лікує розлади шлунку та є потужним джерелом рослинного білка, клітковини та жирних кислот Омега-3. Пропонуємо вам смачну та елег...