Хоча Китайський новий рік не особливо святкується в Україні, цей день — чудовий привід приготувати якусь страву багатовікової китайської кухні. Цього року свято прийшлося на 1 лютого, а Новий рік буде роком Чорного Водяного Тигра, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для кисло-солодкого соусу:
Приготування:
1. Очистіть рибу, промийте філе і наріжте гострим ножем, не дорізаючи до кінця, щоб вийшли кубики.
2. Посоліть рибу, залийте рисовим вином і залиште маринуватися на 15−20 хвилин
3. Насипте в глибоку миску крохмаль і обваляйте в ньому рибу.
4. Візьміть глибоку пательню, налийте олію та добре її прогрійте. Викладіть в масло рибу й обсмажуйте до золотистої скоринки.
5. Приготуйте кисло-солодкий соус: змішайте всі інгредієнти в сотейнику, доведіть до кипіння та продовжуйте варити, помішуючи, поки соус не загусне.
6. Готову рибу викладіть на листя салату, а зверху полийте кисло-солодким соусом.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...