Не відірватися! Бутербродна намазка із сардин, яєць та плавленого сирку

Для приготування цієї намазки бажано використовувати майонез домашнього приготування, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Перець чорний молотий – 0.25 ч. л.
  • Сардини в олії – 240 г
  • Сік лимонний – 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Сир плавлений – 100 г
  • Яйця курячі – 5 штук.
  • Улюблена зелень

Спосіб приготування:

  1. У чаші кухонного комбайна (насадка «металевий ніж») з’єднати майонез та очищену нарізану цибулю.
  2. Подрібнити до утворення однорідної маси. Зайву рідину можна злити.
  3. Додати відварені яйця та плавлений сир.
  4. Ще раз добре подрібнити.
  5. Додати сардину без олії, лимонний сік, сіль, перець. Включити подрібнювач на 1 хвилину.

Намазка готова. Смачного!

Лише спробуйте! Який продукт зробить котлети смачнішими

п’ятниця, 6 червень 2025, 23:10

Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...

Є секрет! Що кинути у воду при варінні яєць, щоб шкаралупа з них злітала за секунду

п’ятниця, 6 червень 2025, 18:05

На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...