Деруни по-італійськи будуть більш ситними та цікавими на смак, ніж ті, які готуються за класичним українським рецептом, передають Патріоти України.
Картопля ідеально поєднується з будь-якими видами сиру та базиліком.Існує багато рецептів дерунів. Їх можна урізноманітнити різними інгредієнтами, серед яких бекон, шинка, морква, кабачки, горошок, оливки та гриби. Однак деруни по-італійськи готуються с сиром. Щоб приготувати такі, вам знадобляться:
Спочатку потрібно добре промити та очистити картоплю і цибулю. Натріть їх на дрібній тертці - оптимально використовувати кухонний комбайн або м'ясорубку із спеціальною насадкою. Додайте яйця і добре перемішайте
Залиште масу на кілька хвилин, а потім злийте зайву рідину. Додайте просіяне борошно. Можна обмежитися нею, але краще використовувати і крохмаль - так вироби отримають рум'яну скоринку і стануть ніжнішими.
Натріть сир на крупній тертці і відправте його у тісто. Посоліть, поперчіть та додайте улюблені спеції й пармезан.Деруни по-італійськи потрібно смажити до золотистого кольору на сковороді з товстим дном та антипригарним покриттям. Достатньо 3-4 хвилин з кожного боку. Страву краще подавати зі сметаною та зеленню
Така смачна страва, як млинці дуже популярна на нашому столі. І набриднути млинці не можуть, адже до них можна приготувати багато різноманітних начинок, передають Патріоти України. Щоб млинці вдались смачними потрібно вміти правильно замісити тісто. Є ...
Те, що мед корисний, це загальновідомий факт. У кулінарії він має багато секретів, які треба враховувати, щоб страви були смачними та якісними водночас. Дізнайтеся 5 фактів про мед, про які мало хто знає, передають Патріоти України.