Приготувати таку фаршировану картоплю не складе труднощів. Зате в результаті у вас вийде смачна і ситна страва для сімейної вечері, зазначають Патріоти України.
Продукти, які будуть необхідні для приготування:
Почистіть картоплю від шкірки, помийте і виріжте середину. Складіть в каструлю, налийте води і помістіть на вогонь. Варіть 8-10 хвилин до напівготовності.
М’ясо помийте, зніміть лушпиння з цибулі і поріжте їх на довільні шматки. Перекрутіть інгредієнти, використовуючи м’ясорубку.
Готовий фарш посоліть, поперчіть і перемішайте.
Напівготову картоплю наповніть фаршем і покладіть в глибоке деко або форму. Викладіть так, щоб картопля лежала щільно одна біля одної.
Вершкове масло розтопіть, як вам зручно, і з’єднайте зі сметаною. Розведіть водою і посоліть. Розмішайте і залийте картоплю. Ще можете додати томатної пасти в заливку.
Увімкніть духовку на 180 ° і після того, як нагріється, помістіть картоплю на півгодини.
Не кожна господиня може похвалитися тим, що омлет вийшов у неї з першого разу: навіть у професійних кухарів із цією простою стравою можуть періодично виникати проблеми, передають Патріоти України. Достатньо допустити лише одну неточність при виборі про...
Прості рецепти викликають бажання готувати. Погодьтесь, що в ритмі сучасного життя знайти вільні години на приготування складних страв, — це є недозволена розкіш. Пропонуємо спробувати салат з м’яса та солоних огірків. Поєднання таких смаків — запорука...