Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України. Приготовлене так сало відрізняється особливою ніжністю та м’якістю.
Можна солити і грудинку, але важливо вибирати шматки, де м’ясні прошарки не надто широкі.
Покрокове приготування
Експерти поділилися способом, як зберегти хліб свіжим і без плісняви до двох тижнів - і при цьому не заморожувати його, передають Патріоти України. Що потрібно робити? Цей простий прийом допомагає контролювати рівень вологості, не даючи плісняві розвив...
Кава - рятівниця ранків і вірна подруга мільйонів людей по всьому світу. Але навіть у цієї "чашки енергії" є зворотний бік. Якщо зловживати кавою або пити її невчасно, вона може не лише не допомогти, а й нашкодити організму. Що саме варто знати, переда...