Курка є справжнім порятунком для господинь, оскільки птицею завжди можна порадувати домашніх смачною та ситною їжею, передають Патріоти України.
Пам’ятайте, що курка буде кориснішою, ніж традиційне червоне м’ясо, оскільки воно може спровокувати розвиток онкологічних захворювань. Найкориснішим способом приготування є запікання в духовці, тому ми пропонуємо вам приготувати апетитну та корисну курочку з овочами.
Спочатку нам потрібно підготувати курку. Стегна слід вимити, висушити за допомогою паперового рушника та замаринувати за допомогою пряних трав. Залишіть курку хоча б хвилин на 40, щоб вона просочилася ароматними спеціями.
Тим часом готуємо овочі – промиваємо та чистимо. Картоплю та моркву нарізати слайсами, подрібнити цибулю, селера та зелень.
Овочі з’єднати та заправити оливковою олією, сіллю та вибраними спеціями.
Потім викласти в ємність для запікання. Потім додаємо курку. Розігріти духовку до 200 градусів, обернути нашу страву фольгою та готувати 40-50 хвилин.
Після позбавляємося фольги і запікаємо при тій же температурі приблизно 15 хвилин.
При подачі прикрасити свіжою та ароматною зеленню.
Для того щоб сирники завжди виходили бездоганними, важливо правильно вибрати та підготувати основний компонент. Якщо кисломолочний сир буде поганої якості, кулінарна майстерність не допоможе врятувати страву, передають Патріоти України. Правильно обира...
Мармеладки за цим рецептом виходять тверденькі, не липкі і не розтануть при кімнатній температурі, чудова і корисна альтернатива магазинному мармеладу, передають Патріоти України. У сотейник влити апельсиновий сік, всипати до нього желатин та цукор. До...