Рецепт конвертиків з вірменського хліба напрочуд простий, передають Патріоти України.
Для приготування знадобиться:
Спочатку сир нарізати невеликими шматочками. Можна натерти його на тертці – смак страви від цього не зміниться.
Після цього нарізають лаваш соломкою. З одного листа традиційного лаваша нормальних розмірів виходять чотири смужки. На край лаваша викласти трохи сиру і з довгої смужки зробити невеликий трикутник.
Отримані конвертики вже можна відправляти смажити на грилі, але приготування їх на сковорідці робить страву набагато смачнішою. Далі займаються приготуванням кляру, збиваючи одне яйце із склянкою молока. Отриману суміш приправте сіллю і чорним меленим перцем.
Кожен конвертик опустіть в яєчну масу і відправте на розігріту сковорідку, змащену рослинною олією. Смажити з двох сторін під закритою кришкою поки лаваш не підрум’яниться. Особливий шарм цієї страви в тому, що в якості начинки використовуються будь-які продукти. Можна доповнити такі конвертики грибами, шинкою або помідорами.
Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими, передають Патріоти України. Загалом, важливо не пересушити тісто під час випікання.
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...