
Якщо ви в дитинстві любили тертий пиріг, який готувала мама або бабуся, то спробуйте спекти його за нашим рецептом, він поверне вас у дитинстві, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
2 яйця
200 г вершкового масла
1 склянку цукру
3 склянки борошна
2 ч. л. розпушувача або 1 ч. л. соди, погашеної оцтом,
дрібка солі
Варення підійде будь-яке, але найкраще смакуватиме зі смородиновим.
Приготування:
Змішайте борошно з розпушувачем і сіллю. У цю суміш додайте збиті з цукром яйця і вершкове масло.
Замісіть тісто і розділіть його на дві нерівні частини: 1/3 і 2/3.
Меншу частину тіста загорніть у харчову плівку та покладіть у холодильник на 20 хв.
На прямокутну форму для випікання викладіть тонким шаром тісто-основу.
Змастіть його улюбленим варенням та затріть зверху охолодженим тістом.
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте пиріг протягом 25-30 хвилин.
Він буде готовий, коли підрум‘яниться до золотистого кольору. Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....