Не відірватися! Як приготувати цвітну капусту з м’ясним фаршем

Смачна друга страва, яка стане чудовою ідеєю на вечерю. Буде смачно та поживно. Цвітна капуста та фарш — ідеальне поєднання смаків, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • цвітна капуста — 1 шт.;
  • черства булка;
  • фарш — 400 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • яйце — 1 шт.;
  • суміш трав — 1,5 ч.л.;
  • сіль, перець;
  • молоко — 500 мл;
  • тертий сир.

Як приготувати

Цвітну капусту очищуємо та відварюємо в підсоленій воді. Булочку замочити, а потім добре віджати. Цибулю нарізати кубиком. Тепер змішуємо фарш, булку та цибулю, яйце. Додаємо сіль, перець, суміш трав та вимішуємо.

Розігріваємо духовку до 180 градусів. Цвітну капусту після варіння потрібно охолодити. Тепер її не розбираємо, а в усі отвори закладаємо фарш. Форму для запікання змастіть маслом та викладіть туди капусту.

Молоко потрібно довести до кипіння та трохи загустити його борошном. Розчиніть в ньому твердий сир. Залийте соусом капусту та поставте випікатись в духовку протягом 50-60 хвилин. Смачна страва готова. Вона вам точно сподобається.

Все можна виправити! Що робити, якщо суп вийшов занадто жирним

вівторок, 3 червень 2025, 10:04

У процесі приготування супу можна не розрахувати кількість жирних компонентів, через що смакові якості бульйону помітно погіршуються. Однак це не означає, що перша страва безнадійно зіпсована. Є три простих способи, які допоможуть усе виправити. У чому...

Не робіть так! Яка помилка може зіпсувати смак котлет і зробить їх менш соковитими

вівторок, 3 червень 2025, 9:12

Якщо ви любите ароматні, рум’яні та смачні котлетки, спробуйте застосувати в процесі їх приготування ці правила – така м’ясна страва стане ще соковитішою та апетитнішою, передають Патріоти України. У процесі приготування котлет відмовтеся від використа...