Приготуйте ароматну картоплю в духові з часничком, маслом та сиром. Цей смак сподобається всім, хто обожнює страви з серії картоплі в мундирах та оселедця чи запеченої картоплі з підчеревиною, передають Патріоти України.
Відваріть порційно картоплю або скільки, щоб вмістилося на деко вільно. Щоб це зробити швидко, то треба картоплю залити в мундирах окропом і варити протягом 5 хвилин на середньому вогні.
Тим часом ваша духовка має грітися. На деко, змащене олією, викладіть картоплі. Притисніть кожну картоплину склянкою. Обережно, бо овочі гарячі.
Покладіть на кожну картоплинку по 0,5 ч.л. вершкового масла, по 1 зубчику часнику подрібненого та дрібку твердого сиру. Відправте запікати при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.
Продукти, що практично не містять калорій (часто називають "негативно калорійними", хоча це не зовсім науково), зазвичай мають дуже низьку енергетичну цінність і складаються переважно з води, клітковини та мікроелементів, передають Патріоти України. Ос...
У цьому питанні все залежить від того, про хліб якої свіжості йдеться. Економні господині не замочують свіжий хліб, а перекручують через м’ясорубку, щоби не переводити продукт і не викидати скоринки, передають Патріоти України. А якщо пропустити свіжий...