Приготуйте ароматну картоплю в духові з часничком, маслом та сиром. Цей смак сподобається всім, хто обожнює страви з серії картоплі в мундирах та оселедця чи запеченої картоплі з підчеревиною, передають Патріоти України.
Відваріть порційно картоплю або скільки, щоб вмістилося на деко вільно. Щоб це зробити швидко, то треба картоплю залити в мундирах окропом і варити протягом 5 хвилин на середньому вогні.
Тим часом ваша духовка має грітися. На деко, змащене олією, викладіть картоплі. Притисніть кожну картоплину склянкою. Обережно, бо овочі гарячі.
Покладіть на кожну картоплинку по 0,5 ч.л. вершкового масла, по 1 зубчику часнику подрібненого та дрібку твердого сиру. Відправте запікати при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Для багатьох чашка ароматної кави - обов’язковий початок дня, що додає енергії та комфорту. Проте, як виявляється, деякі звички, пов’язані з її вживанням, можуть не лише знівелювати користь напою, а й заважати схудненню та плоскому животу, передають Па...