В зимовому раціоні кожного українця є сало. Без нього важко уявити борщ чи смажену картоплю. Тихенько нагадаємо, що це ще й гарна закуска до прозорої водиці. Пропонуємо вам рецепт, за яким сало виходить просто на всі сто, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Воду, перець горошком, лаврове листя, сіль, цукор поставте на вогонь. Часник порубіть та натріть ним сало.
Коли розсіл прокипить кілька хвилин, виключіть. Він повинен охолонути до кімнатної температури. Виберіть каструлю, в якій будете солити. Покладіть туди сало та залийте розсолом.
Таким чином сало повинно стояти протягом 12 годин при кімнатній температурі. Потім його можна відправити в холодильник на 24 години. Дістаньте його з розсолу, просушіть від вологи. Тепер його можна нарізати та куштувати. Смачного!
Цей простий кулінарний трюк зробить зі звичайних пельменів справжній кулінарний шедевр, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. . Напевно, немає такої людини на світі, яка б не варила хоч раз у житті пельмені. Бо вони не лише смачні, а й швидк...
Приготування смачного бульйону – це справжнє мистецтво, що потребує ретельного підходу та уваги до кожної дрібниці. Однак, існує три помилки, які роблять майже всі під час приготування цієї страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Кухарі...