
В зимовому раціоні кожного українця є сало. Без нього важко уявити борщ чи смажену картоплю. Тихенько нагадаємо, що це ще й гарна закуска до прозорої водиці. Пропонуємо вам рецепт, за яким сало виходить просто на всі сто, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Воду, перець горошком, лаврове листя, сіль, цукор поставте на вогонь. Часник порубіть та натріть ним сало.
Коли розсіл прокипить кілька хвилин, виключіть. Він повинен охолонути до кімнатної температури. Виберіть каструлю, в якій будете солити. Покладіть туди сало та залийте розсолом.
Таким чином сало повинно стояти протягом 12 годин при кімнатній температурі. Потім його можна відправити в холодильник на 24 години. Дістаньте його з розсолу, просушіть від вологи. Тепер його можна нарізати та куштувати. Смачного!
Якщо ви любите кулінарні експерименти, цей рецепт точно вас здивує! Виявляється, майонез можна приготувати не лише з сирих яєць, а й на основі смаженої яєчні. Результат - кремоподібний, ароматний соус, який може конкурувати з найкращими магазинними вар...
Кава традиційно вважається потужним стимулятором, головна мета якого - надати бадьорості та покращити концентрацію, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Проте, багато людей несподівано зіштовхуються зі зворотним ефектом: через 30-60 хвилин...