В зимовому раціоні кожного українця є сало. Без нього важко уявити борщ чи смажену картоплю. Тихенько нагадаємо, що це ще й гарна закуска до прозорої водиці. Пропонуємо вам рецепт, за яким сало виходить просто на всі сто, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Воду, перець горошком, лаврове листя, сіль, цукор поставте на вогонь. Часник порубіть та натріть ним сало.
Коли розсіл прокипить кілька хвилин, виключіть. Він повинен охолонути до кімнатної температури. Виберіть каструлю, в якій будете солити. Покладіть туди сало та залийте розсолом.
Таким чином сало повинно стояти протягом 12 годин при кімнатній температурі. Потім його можна відправити в холодильник на 24 години. Дістаньте його з розсолу, просушіть від вологи. Тепер його можна нарізати та куштувати. Смачного!
Квашена капуста - смачна вітамінна закуска для зими, яку готують ледь не кожної осені. Проте деякі сорти капусти категорично не можна квасити або маринувати - така заготівля буде несмачною. РБК-Україна (проєкт Styler) розповідає, які сорти капусти не с...
Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України. Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та ви...