Не відірватися! Як смачно засолити сало з цибулевим лушпинням

Господині досить активно використовують цибулеве лушпиння в кулінарних рецептах. Ним можна не тільки яйця фарбувати, а ще засолити сало. Читайте далі у статті рецепт приготування, передають Патріоти України.

Як засолити сало

Виберіть сало, яке будете готувати. Занадто великі шматки не треба брати, бо їх важче просолити. Якщо є тільки великі, тоді розріжте.

З цибулі назбирайте лушпиння. Воно повинно бути чистим. Підсушіть трохи, якщо треба. Викладіть її на дно каструлі. Тепер сало та всі необхідні спеції, які хочете використовувати: лаврове листя, різні види перців, сіль. Налийте води та поставте на вогонь.

Рідина в каструлі повинна закипіти. Вогонь зробіть маленьким та варіть протягом 20 хвилин. Приберіть сало з плити та залиште його відстоюватися на добу.

Потім сало потрібно дістати з маринаду та трохи промокнути серветками. Можна подавати до столу. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...