Не відірватися! Як смачно засолити сало з цибулевим лушпинням

Господині досить активно використовують цибулеве лушпиння в кулінарних рецептах. Ним можна не тільки яйця фарбувати, а ще засолити сало. Читайте далі у статті рецепт приготування, передають Патріоти України.

Як засолити сало

Виберіть сало, яке будете готувати. Занадто великі шматки не треба брати, бо їх важче просолити. Якщо є тільки великі, тоді розріжте.

З цибулі назбирайте лушпиння. Воно повинно бути чистим. Підсушіть трохи, якщо треба. Викладіть її на дно каструлі. Тепер сало та всі необхідні спеції, які хочете використовувати: лаврове листя, різні види перців, сіль. Налийте води та поставте на вогонь.

Рідина в каструлі повинна закипіти. Вогонь зробіть маленьким та варіть протягом 20 хвилин. Приберіть сало з плити та залиште його відстоюватися на добу.

Потім сало потрібно дістати з маринаду та трохи промокнути серветками. Можна подавати до столу. Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Навіщо досвідчені господарки смажать рибу на пергаментному папері

понеділок, 28 жовтень 2024, 8:07

Риба є важливою частиною здорового раціону, оскільки має значний список корисних властивостей, передають Патріоти України. Найчастіше цей продукт запікають чи смажать. Не всі люблять при цьому користуватися новими сковорідками, які допомагають досягти ...

Не робіть помилок! Чому млинці виходять білими і не рум’яняться

понеділок, 28 жовтень 2024, 7:12

На перший погляд нічого складного в приготуванні млинців немає. Достатньо змішати такі інгредієнти, як молоко, яйця і борошно, після чого вилити суміш на сковороду. Однак у деяких випадках страва не набуває необхідної для неї рум’яності. Це означає, що...