
Господині досить активно використовують цибулеве лушпиння в кулінарних рецептах. Ним можна не тільки яйця фарбувати, а ще засолити сало. Читайте далі у статті рецепт приготування, передають Патріоти України.
Виберіть сало, яке будете готувати. Занадто великі шматки не треба брати, бо їх важче просолити. Якщо є тільки великі, тоді розріжте.
З цибулі назбирайте лушпиння. Воно повинно бути чистим. Підсушіть трохи, якщо треба. Викладіть її на дно каструлі. Тепер сало та всі необхідні спеції, які хочете використовувати: лаврове листя, різні види перців, сіль. Налийте води та поставте на вогонь.
Рідина в каструлі повинна закипіти. Вогонь зробіть маленьким та варіть протягом 20 хвилин. Приберіть сало з плити та залиште його відстоюватися на добу.
Потім сало потрібно дістати з маринаду та трохи промокнути серветками. Можна подавати до столу. Смачного!
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...
Енергетичні напої обіцяють миттєву бадьорість, але лікарі попереджають: за цим ефектом може ховатися серйозний ризик, насамперед для печінки - головного фільтра організму, пише ukrhealth.net, передають Патріоти України. Експерти рекомендують замінити е...