Не відірватися! Як запекти картоплю для святкового столу

Набридло подавати пюре з котлетами на святковий стіл? Спробуйте запекти картоплю-гармошку. Це не тільки дуже смачно, а й більш корисно, ніж тушкована чи смажена в олії картопля. Виглядає на святковому столі оригінально, передають Патріоти України.

Подробиці

Головний принцип приготування такої картоплі полягає в тому, щоб картоплю подовгуватої форми розрізати по всій довжині гармошкою. У розрізи можна вставити різні інгредієнти: бекон, сир, масло, овочі, гриби і навіть фарш. Все залежить від ваших смаків та можливостей.

Картоплю потрібно запікати у фользі, щоб вона була ідеально м’якою і при цьому соковитою.

Якщо ви любите скоринку, то обов’язково перед запіканням змастіть картоплю олією з додаванням прянощів та солі.

Така картопля любить сметанкові соуси зі свіжою зеленню.

Є секрет! Як смажити, щоб рослинна олія не розбризкувалась

середа, 7 травень 2025, 18:12

Найчастіше при смаженні м’яса, овочів, грибів та інших продуктів нагріта на сковороді рослинна олія влаштовує справжній салют, через що мажеться робоча поверхня і весь посуд, що стоїть поруч, передають Патріоти України. А ще опіки можна отримати і одяг...

Не відірватися! Як зробити грибну підливу до гарніру за 10 хвилин

середа, 7 травень 2025, 17:10

Грибна підлива готується дуже швидко, а підійде до будь-якого гарніру. Пісна страва і смачна, тому обов’язково придбайте печериці і приготуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Сковорідку розігрійте, додайте олію та порізану кубиками цибулю. О...